ikimelekannesii22 Kızlar sabah kan sulandırıcımı içtikten sonra kustum affedersiniz hapın çıktığını görmedim tekrar hap içmelimiyim?
Nill2 ikimelekannesii22 20 dk içinde kana karışıyo. Ama içmeyin başka. bişey olmaz bende çook yaşamıştım aynı durumu. Araştırmıştım hep ne olur diye. Allahın izniyle hiç bişey olmaz. Doz aşımı daha kötü
Haticecebrail21 ikimelekannesii22 Hemen cikarmissaniz hap icinizde kalmistir tekrardan icmenize gerek yok.Ekstradan kan sulandirici igne vs.birsey kullaniyor musunuz?Mesela ben igne ile hap kullaniyorum hapi unuttugum gunlerde olmustur nasil olsa igne var diyerekten pek takilmiyordum..
Deletedmom727271 kan sulandırıcı diğer haplara göre biraz riskli canım. içme. 5 gün etkisi oluyor zaten. çıksa da bugün için bişi olmaz. yarın devam edersin yine içmeye 😊
ikimelekannesii22 Deletedmom727271 ayy hadi insallah ilk bebegimi kaybettiğim için önlem amaclı kullanıyorum insallah birşey olmaz 🤲🏻
Deletedmom727271 ikimelekannesii22 yok yok bende kullanıyorum. yarın aynı saatte kullanmaya devam et sen yine.
cagla0cagla Bende kullanıyorum canım ama bencede alma fazla doz alma ihtimalin olursa daha büyük sorun olabilir benim fikrim bu yönde ama almak istiyorsan sa doktoruna danışmalısın bence
dml33 ikimelekannesii22 1 düşüğüm var sonraki hamilelikte doktor kullanmami istedi 2. Hamileym bundada kullan dedi bakilmadi yani pihtilasma falan