Fajaye Adetim 3 gün geceikmisti dün erken gebelik testi yaptım pozitif kan verdim değerim 630 çıktı normalmi kaç haftalık
Meleknkkk Fajaye canım betaya göre hafta belirlenmez son adet tarihine göre hafta belirlenir. Betan güzel görünüyo 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyo takip et ❤️
Kuskoysunlaryoluna Meleknkkk öyle mi ben de onu anlayamadım benim de dündü adet günüm 439la öğrendim, şaşırdım bi sorun mı var diye. Normal yani?
Fajaye Meleknkkk teşekkür ederim çok heyecanlıyım 🙏 o zaman 4 hafta 4 gün gibi oluyor galiba en son 12 martti Adetim
S1907 Benimde 9 marttı sat, ama kan tahlili yaptrmdm ,gebelik testi yaptım pozitif bu haftasonu gidicem doktra yarın 5 haftalık olcak. ,erken öğrenince sürekli kan verip takip gerekiyo o durumda beni çok huzursuz ediyo
Fajaye S1907 evet öyle yorabilir ama ben çalışıyorum ve ağır bir işte çalışıyorum belirtilerim varken kan vermeden duramazdim beylik kazanmak için verdim kanı iyikide vermişim değişik hissediyorum dünden beri ilk gebeliğim olucak
Meva34 3A3010AC-87F5-4AC8-AF09-3C25DFBD985D Sizce hamile olabilir miyim böyle sonuç alıp hamile olan var mi