1minnkin-annesi Merhaba hanımlar yeni eşim söyledi de Cumhurbaşkanın verdiği pandemi dönemine ait 24 hafta ile 32 haftalar arasındaki izin kaldırıldı mi biliyor musun bem internetten baktım da tam bulamadım bilen var mı yardimci olur musunuz???
Moonlight38 1minnkin-annesi Evt canım cumartesi günü kaldırıldı, dün de tüm kurumlara yazı gönderildi, 24-32 arasında izinde olan tüm çalışan hamileler görevine çağrıldı.
Cannibal Moonlight38 tüm kurumlara yazı gönderilmedi… benim kurumuma hala yazı gitmedi ve çağrılmadım
1minnkin-annesi Bende aynı şekilde haber verilmedi ve halen evdeyiz beklemem lazik galiba değil mi onlar mi söylüyor yoksa hatırlatmam mi lazim sizce
Cannibal 1minnkin-annesi valla ben hatırlatmadım çünkü yazı geldiğinde çağırırlar yazıya istinaden diye düşünüyorum. Bence gerek yok onların araması gerekiyor
ortak Ben bugün idari işlere sordum. Yazı hemen nasıl geldi size diye. Resmi gazetede yayınlanmış olması bizim için yeterli dedi.
hukukcuanne_06 Ben kurumun haberi olmaz diye umut ediyodum 24.haftada şansımı denerim izin isterim diyodum dün başka bi şey için personel dairesine gittim arkadaş diyo ki sana üzücü bi haberim var. Dedim öğrendiniz mi niye öğrendiniz falan diye trolledim artık:(
Esrakse Kızlar aranızda öğretmen olarak çalışanlar varsa idarenin aramasını mı bekleyeceksiniz yoksa siz arayıp haber mi verdiniz?