Annecikk34 Hastanede doğum yapınca yada doğum yaptık süt yetersiz geldi diyelim mama takviyesi şart oldu hangi mamaları önerirsiniz ?
Cansuada24 Annecikk34 ben aptamil almıştım doktorumda mamaların arasında en birincisi aptamil demişti
Begonvil_ 2 hafta hipp kullandım sütüm çoğalana kadar günde bir kez verdim bebeğime. Anne sütüne en yakın ve organik olduğunu söyledi eczacı
Annecikk34 Prenseslerimm_3 Dark Mevaninannesiii Cansugamze_ Özelde yapacağım aksillik olmazsa inşallah, dün eltim sordu sütün gelmezse napıcaksın hangi mama kullanacaksın diye de hiç düşünmedim mama ne kullanılıyor süt gelmeyince bilmiyorum sadece öyle bir durumda hastane kendi mama veriyor diye biliyorum bende.
Prenseslerimm_3 Mevaninannesiii en 3 hafta önce yaptım özelde evet özel kendi hazırlayıp getiriyor mamayı
Prenseslerimm_3 Annecikk34 ben sabah 8:30 da doğum yaptım hep emzirmeye çalıştım bebeğimi gece olunca hemşire gelip topuğundan kan alıp baktı sütün yeterli değil deyip mama getirdi kuzum mamayı içince uyuyup kalmıştı karnı açmış ☺️
Dark Annecikk34 evet takviye yapiyorlar. Durum devam ederse eve gelirken sorup alırsınız. Ben eve gelirken aldım hiç içmedi bebeğim çöp oldu, kendi sütüm geldi zaten. Mamayi düşünmeyin hiç sütünüz gelir öyle odaklanın
Dyquu Hip kullanın cünkü içerisinde şeker yok anne sütüne bire bir en yakın marka hip eczacıyım cünkü aptamil %100 şeker oranına sahip o yüzden bebeklerde fos kilo alımı yapıyor