Acee Merabalar benim gibi kilo alamayan varmi acaba 27+2yim 8 9 hatta 10 kiloya kadar verdim ama hâlâ hic kilo alamadim bebeğim gayet saglikli ama ilk kez hamileligimde başıma geliyo almadim hic
annesinin_beybisi Acee ne güzel daha ne istiyorsun ben 19 haftaligim kusmalardan 6_7 kilo verdim inşallah da geri almam 😁
benimmdunyamm Acee bugün randevum var bakalim benim bebeğin kilosu iyi mi bende 21 haftalık hamileyim 9 kilo verdim bebeğin kilosundan haberim yok insalalh benimki de iyidir en son 13+4 de gittim 68 Gr falan demisfi 🤣bugün perinatoloji gidecem baaklim
Hakanbuse Acee bende ilk 12 hafta mide bulantisindan 3 bucuk kilo verdim 24+6 haftalik hamileyim hamile kaldigim kiloya gelebildim daha fazlasini alamiyorum cok yemek yiyorum istahim da yerinde ama olmuyo
Hatice_gzr2505 Acee bende almamıştım en son 21 . Haftamda iki kilo almışım 500 gramıda bebeğimin😆 cuma kontrolüm var 25. Haftam olacak bakalım kaç kilo almısız
Bebiko22 Acee bende aynı kilodayım bebeğim gayet iyi doktorumda zaten artık alırsan max 1,5 kilo ayda dedi bebek iyi olduktan sonra sıkıntı yok