Merhaba şuan hastane odasından yazıyorum.Sabah hastaneye tam hazırlıklı eşyalarımizla geldik.zaten üç günde bir hastanedeydim hem sancılarım vardı hemde 2 cm acilmam.Bugun geldik muayene sırasında doktor boynuna iki kere kordon dolandı dedi ve acil doguma alındım.benim üçüncü bebeğim ilk kızımı normal,ikinci oğlumu epidural normal yapmıştım bunuda öyle istedim ama nasip olmadı.doktor suyumu patlattı saat 10 gibi sancinodasina alındım.suyum patlayınca 5 cm oldu acıklı doktor saat 12 kalmaz dogurursun dedi.epidural gerek yok çar çabuk olacak gerek yok dedi tabi ben panik atak hastası doğum bir iki saat sonra olur deyince tamam dedim.acilmam çok güzel gitti 7-8 diye gidiyordu ama bebek kanala inmedigi için doğumum zorlaştı her sancı geldiginde ikinip bebeği kanala sokmam gerekiyordu bu benim için çok zordu.eger bebek kanalda olsaydı acilmam daha da hızlı olurmuş.saat 14.30 gibi artık beni dogumhaneye aldılar .ikin dedikçe doktor ben ikinamiyorim ebe üstüme çıktı onuda tutup fırlattım sonra eğer böyle yaparsan iki saat bu şekilde samcincekicegimi söyledi ebe yada vakumla cekicez diye benim ilk çocuğum öyle doğduğu için çok kötü bir şey olduğunu biliyorum.neyse sağ taraftan bir ebe sol taraftan bir ebe öyle bastirdi bende ikindim ve bebek doğdu ama ben ölüyorum zannettim.Bebek sağlıkla doğdu şükür.kesi atılmadı ama ikinmadam dolayı birbuer yırtılmış 2 dikis atıldı benim hikayemde böyle ben panik atak hastası olarak doguruyorsam herkes dogurur.Bu arada doğumum nisa Hastanesinde derya hanımda oldu.kendisine minnettarım benimle uğraşmak çok zordur.Beni dogurttuya ben daha ne diyim ebeler hemşireler doktorum hepsi çok ilgiliydi.Okafar uğraştırmamw rağmen bir kez of demediler