tugbakilic kizlarmagvitalbende ishal yapıyor ama yinede kullanıyorum hem vitaminolsun diye hemde isimegeliyorbosaltimsistemiçalışıyor diye yanlısmiyapiyorimacaba kullanarak
Aysennn5555 tugbakilic bi kaç gündür çok kötü ishalim magvital yaptı bıraktım şu an sadece ağrım olduğunda içeceğim sıvı kaybı oluyor ishalle bu da zararlı
annesinin_beybisi tugbakilic birkaç gündür magnezyum kullaniyorum bende de karın ağrısı ve ishal var magnezyumdan kaynaklı olduğunu düşünmemiştim
daphnesmomm tugbakilic ben de aynı durumu yaşadım,doktorum farklı bir magnezyum ilacı yazdı,çok şükür rahatladım. İshal de sıvı kaybından dolayı iyi bi şey değil,siz de doktorunuza söyleyin,boşuna sıkıntı çekmeyin,farklı bir ilaca geçersiniz🌸
Filiz123465 Bende de yoğun ishal yaptı doktorum Kullanma dedi onun yerine muz ve maden suyu içiyorum çok şükür agrılarım olmadı
Kubragb Ya bu ilaçların biri ishal yapıyor biri kabız hamilelikte zaten sindirim sistemimiz bozuluyor bir de ilaçlar iyice mahvoldum şahsen.. 32. Haftadayim artık valla hangisi işime gelirse o an onu içiyorum bu zamana kadar hep düzenli içiyordum ama bu ara mide bağırsak problemlerinden bıktığım için aralıklı içmeye başladım huzursuz oluyorum eksik içiyorum diye ama gerçekten çok kötü bir hal almaya başlamıştı artık midem.