Haticecebrail21 Kızlar bir sorum olacaktı?Dün detaylı ultrasona girdim hersey normal dendi yalnız bebegin esı öndeymiş.Bebegin esinin önde olanlar ne gibi sorunlarla karşilaştı,sonradan düzelme oldumu ve düzelmesi icin neler yaptınız söyler misiniz?Rica etsem🌼
Byztrkravc Haticecebrail21 benimde öyle sadece hareketleri az hissedersin dedi doktorum ve sıfatını göremedik oğlumun doğuma 2 hafta var suratını plesantaya dayadıgı için görünmüyor 🥰😂
B-Y94 Haticecebrail21 kuzum hiç korkma bişey yok benim gebeliğimin başından beri öyle eğer eşi yukarı öıkmazsa sezeryan oluyorsun
Lulemom Haticecebrail21 hiç bi riski yok. Sadece 30 lu haftalardan sonra bebeğin yüzünü göremiyorsun. Burnu ağzı yarım yarım görünüyor 😄 doğum da yaptım. Hiç bişe olmadı.
Haticecebrail21 Byztrkravc yaaa demekki hareketlerini az hissetmem bundan kaynakliymiş🙄Çok tesekkur ederim🌼
CansuDRY Byztrkravc Bebeğin eşi önde demiş. Aşağıda dememiş. Önde olması normal doğuma engel değil.🙏🏻
Haticecebrail21 B-Y94 Ama bn sezeryan falan istemiyordum.Ablamlar da oyle soylediler de bn yine de sizlere sorayim dedim.Haa birde erken dogum riski varmış ondan da cok korktum umarim öyle birsey olmaz da vaktinde normal bir sekilde dogururum🙄
gozgozanne B-Y94 bebeğin eşi aşağıda mi canım.plesenta yani ? Bir sikinti yaşadın mı? Bir de ilk gebelik mi
Haticecebrail21 Lulemom o haftalara gelelim de yarim cikmasi sorun degil🤭Peki normal miydi dogumunuz yoksa sezeryan mı?Genellik le sezeryan deniyor da
Gamzecelik Haticecebrail21 benimde öyle özellikle sordum önde olması ayrı aşağıda olması ayrı birşey dedi . Asagida olsaydi dogum kanalini kapattigi icin mecbur sezeryan. Ama plasenta önde veya arkada olurmuş doğum şeklini etkilemiyor sonuçta bi yere konumlanacak.bebişin yüzünü zor gördük hareketlerini daha az hissediyorum o kadar banada detaylida söylemişlerdi. Mesela ben annemin karnındayken plasenta aşağıdaymış ve mecbur annemi sezeryana almışlar ama bana suan icin sezeryan gerektirecek bi durum yok dediler
Lulemom Haticecebrail21 ben kendi isteğimle sezaryen oldum. Ama doktor istersen normal de yapabilirsin demişti.
B-Y94 gozgozanne evet ilk gebelik kuzum ağrım oldu bşraz zorlamıcan kendini cinsel ilişki yasak vs canım. Progestan 200 mg kullandım 36 haftamda kadar. Bide sezeryan olcam başka bişey yok çok şükür canın
CansuDRY Haticecebrail21 Bu bir sorun değil ki. Sonradan da değişmez. Bebek hareketleri daha geç hissedilebilir bu yüzden. 22 haftalığım. Benim de önde. Normal doğuma da engel değil. Engel olan plasentanın aşağıda olması. Ön duvar, arka duvar, sağ ve sol duvar ve tepede olması normal.
Nur_1 Haticecebrail21 benimde ilk gebeliğim 10 haftalıkken öyle dedi doktor 10 gün ilişki yasak etti düşük riski felan diye kalkma bişi yapma dedi kendini elbet yukari çekecektir ilk gebelikte çok olur dedi sonra 13.haftada kontrole gittim kendini yukarı çekmiş sorun yok dedi yani düzeliyor elbet rahim büyüdükçe yukarı alıyo kendisini ama doktorunuz ne dediyse yine de uymakta fayda var 💓düzeleceğine eminim endişelenme🌹
kuzeymomss Haticecebrail21 benimde önde bebeğimin yüzünü göremiyorum sadece 34+5 olduk doktorum hiç bir sorun olmadığını normal doğumu etkilemediğini söyledi, ayrıca normal doğum olucak Allah’ın izniyle hiç bir sorun olmadığını özellikle belirtti doktorum
CansuDRY Byztrkravc Yanlış mesaja alıntı yapmışım.😊Sizden bir alttaki mesaja cevap yazmak istemiştim.