Byztrkravc 37 de doğum yapan var mıı doktor alcak benim tansiyondan dolayı hayatta beklemem diyo bebeğim 2600 gram 2 hafta var kendinden gelmezse 😬
Leylasiva21 Byztrkravc bebekler bu dönemde ortalama 250 350 gram alır haftalık olarak. Süt muz ceviz yumurta tahin pekmez gibi şeyler bebege iyi kilo aldırıyor. 37 hafta iyi bir hafta bende 34 haftalık hamileyim benimde 36 haftada sezeryan doğum olacak inşallah
Nasip_kismet Byztrkravc tam 37 de sancin var diyip aldilar halbuki bn bisi hissetmiyordum 😊 3 200 kg ddgdu gayet normal zamani. Kuveze faln girmedi .
Leylasiva21 Byztrkravc bende kansızlık var iki haftada bir kan aliyorum serum gibi dalağım ve karaciğerim sisiyor. Bu haftalara şükrediyorum 🥰 bana hep en fazla 28 haftayi görürsün demisti doktorlar. Çok şükür ki bu haftaya geldik.
bussraozturk Leylasiva21 geçmiş olsun canım bende de dalak ve karaciğer büyük kan değerlerim yerlerde hep ama çok şükür öyle bi şey diyen olmadı erken doğum riski mi oluşturuyor bu durum.🤔
Leylasiva21 B-Y94 bende kansızlık var iki haftada bir kan aliyorum serum gibi dalağım ve karaciğerim sisiyor. Bu haftalara şükrediyorum 🥰 bana hep en fazla 28 haftayi görürsün demisti doktorlar. Çok şükür ki bu haftaya geldik.
Fatmabytr 35+6 yiz bizde 37 de alacak eğer dayanabilirse en geç 38 de . Bizde karın çevresi 9 gün geri ve suyu alt sinirdaymis 😔
Leylasiva21 Fatmabytr hiç caninizi sikmayin hep en kötüyü söylerler bana 28 haftayi zor görürsün dediler çok şükür ki 34+1 olduk 36 yi görecez inşallah
Fatmabytr Leylasiva21 inşallah ama ani bebek ölümü olmasın diye en geç 38 de alınacak inşallah sağlıklı olur bebeklerimiz 🤲
Leylasiva21 Fatmabytr inşallah sağlıkla sıhhatle aliriz kucagimiza haftasi kötü değil 36 dan sonra normal kabul ediliyo
Leylasiva21 bussraozturk büyümesine bagli. Ben ilk aylarda çok fazla kan aldim dalağım çok şişti doktor onun için söyledi. Çok şükür ki simdiye geldik 2 haftada bir ultrason cekiyorum büyümesine göre alabiliriz dedi. Yani 36 yine gidecem büyümesi fazla degilse 38 de yine gidecem
bussraozturk Leylasiva21 anladım canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini🥰🥰