Nazli71 Arkadaşlar bebeklerinizin kıyafeti için hangi deterjanı aldınız toz deterjan mı daha iyi sıvı olan mı? Bi türlü karar veremedm artık yavaştan bşlamam gerek 28.haftadayım deterjan knusunda karsrsızım🤔
YAkyol Nazli71 dalinin tozunu da aldim sivisini da sividan daha cok memnun kaldim ama burda genelde roxy diye bi toz deterjan oneriyorlar toz dusunuyorsanz
ppapatyaa Nazli71 ben dalinin sivi deterjanini aldim yikadim kiyafetlerini cantasina koydum mis gibi koktu
Nazli71 sudamlasi ya ben diğer bebeğimde toz kullanmıştım o zmn sıvılar yoktu ama toz deterjanı pek leke çıkarmıodu. O yüzden kafam karıştı.
Zuhalkorkmaz2205 Nazli71 işte onu onlar kirlettikten sonra bizdr yıkadıktan sonra görcez tecrübesiz anneler olarak 😂
Nazli71 YAkyol ben daha çok lekeyi hngisi iyi çıkarıosa onu düşünüyorum şuan için toz veya sıvı önceliğim yok. Leke çıkarması nasl?
YAkyol Nazli71 daha ilk camasirlarini yikadim bilemjyorum ama ekstra baby me markasinin leke cikariciisi var e bebekte
busraaozann çevremdekilerin önerileri üzerine dalan granül sabun ve uni baby sıvı deterjan aldım ben. bakalım deneyip görücez :)