Ben 2020 den beri deniyorum canım neredeyse tam iki yıl olacak ilk gebeliğime 6 ay sonra kaldım fakat kalbi durdu miniğimin. O kürtaj arasında koronaya yakalandım ve maalesef çok ağır atlattım doktorum üç ay gebe kalmamam gerektiğini söyledi ben dinlemedim tabi. sürekli stres halindeyim hemen ovulasyon testleri aldım ki bence bu hataydı. Yaptıkça stresim arttı. Öyle böyle dokuz ay sonunda infertiliteye başvurdum bana tetkikler yapıldı tek rahim filmi kalmıştı. eşimden test istediler sperm hareket hızında sorun vardı. doktor ilaç verdi ve beklememiz söyledi bir ay sonunda tekrar tahlile gittiğinde sonuç öncekinden de düşüktü ve bizim asilamamiz onaylandı. O hafta hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki o ne yüce yaradan ki imtihanın içine güzelliğimi saklamış 🤲❤ o ay ovulasyon yapmadım ve sakindim çünkü olmazsa kendimi tedaviye hazirlamistim öyle bi teslimiyet yaşadım ki Rabbım en iyisini bilir. Ama eşime o ay caksir suyu icirdim hep bir de meryem suresini dinlerdim iyi de gelirdi. Şimdi dileğim evladımı sağ salim kucağıma almak bir diğer dileğimse siz ve sizin gibi evlat bekleyen tüm annelerinde evlat sevincini yaşamasıdır. Sadece inan ve elinden ne geliyorsa yap gerisi taktir i ilahi inşallah Rabbım gönlünüze göre verir 🤲🥰