mom130 Benimde mayıs haziran gibi 1 sene olucak deneyeli ama bende sizin gibi doktorlara gittim eşim gitti bir problem görülmedi. İlk dedim ki bi sorun varsa doktorda çıkar tedavi oluruz en azından olamamasına engel birşey olduğunu biliriz ve ona göre tedavi oluruz. Ama bir sorun çıkmayıp beklemek, denemek, sabretmek gerçekten zor bilirim. En son doktora gittiğimde özele gidiyorum doktor bi kaç ay daha normal deneyin sonra rahim filmi çekeriz dedi. Özelde hsh (rahim filmi) nin fiyatı 3600 dedi ki bizim sağlık sigortamız olduğu halde onu karşılamıyormuş açıkcası yaptırmak istemedim hemen ki doktor bi kaç ay daha normal deneyin dedi. Hormanlarım hepsi normal ekstra bi ilaç falan da vermedi. Sonra ablam hemşire devlet hastanesinde ona sordurdum o da tanıdığı kadın doğum doktoruna sormuş ve demiş ki normal şartlarda bir sorun yokken 2 seneyi doldurup geçtiyse korunmasız olarak o zaman film çekiliyor dedi. Özeller para için istiyor genellikle dedi. Bende o yüzden daha 1 senemiz yeni olduğu için şuan çektirmedim. Ama canım benim senii çook iyi anlıyorum. Her hamilelik testinde negatifi görünce artık iyice psikolojim ister istemez etkilendi. Kendim olarak ovülasyon testi yapıyordum evde artık onuda yapmayı bıraktım. Çünkü yumurtlamayı yakalayıp deneyip ama olmayınca daha çok etkilendim. Sadece adetim geçtikten sonra 2 günde 3 günde bir ne kadar denk gelirse deniyoruz. Ama biliyorum ki Rabbimden ümit kesilmez. Bu mübarek aylarda bol bol dua ediyorum hem kendim için hemde evlat isteyenler için🙏🏻 Gönlümüzü ferah tutalım Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye düşünüyorum ve bize düşen elimizden geleni yapıp artık tevekkül etme vakti.. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimiz bizi seçer ve gelirler Allahın izniyle çok bekletmeden hayırlı zamanda🦋