Sweetbabyy Kızlar bebeğim 36 yaklaştığım bu günler aşırı hareketli neden bilmiyorum geceleride çok karnım sertleşiyor bu hafta doktora gidicem sorucam ama sizde buna benzer belirtiler oluyor mu ?
kayraninannesii Sweetbabyy merhaba aynı haftadayız bende de aynı bazen geceleri bazen gündüz cok hareketli gündüz cok hareketliydi şimdi biraz daha durgun. Bende de hep sağa toplanıyor göbeğim resmen yamuluyor cok sık olmuyor ama gün içinde 2 3 kez oluyor
aysnrsvs Sweetbabyy kasılmalar artıyor bu aralar çok yoruluyorum ağrım sancım da arttı 😬 35+3 haftaligim
Sweetbabyy kayraninannesii benimde dünden beri oluyor kıpır kıpır sert hareketleri bikaç kere bağırttırdı beni hatta😂
Sweetbabyy aysnrsvs Miğde şişmeleri yammaları hazımsızlık bu şikayetlerimde 10 katına çıktı sanki ya😵💫
aysnrsvs Sweetbabyy yanma yok çok şükür ama aşırı baskı hissediyorum kaburgalarım batıyor normal yastıkla uyuyamıyorum 🙄 3 4 gün sahurdan sonra doğru düzgün uyuyabildim boynum tutuluyor açıyorum kendime
aysnrsvs Sweetbabyy yanma yok çok şükür ama aşırı baskı hissediyorum kaburgalarım batıyor normal yastıkla uyuyamıyorum 🙄 3 4 gün sahurdan sonra doğru düzgün uyuyabildim boynum tutuluyor açıyorum kendime