Melisaa5 Selam kızlar adetimin 5 gün gecikti test yaptım bişey yok sizler kaç gün sonra yaptınız,böyle ollan varmı (Adetim gecikmez hiç)
hayalbahcem Melisaa5 bnmde 7.gün negatif bu ay çok bu durumu yaşayan gördüm mevsim geçisi ağırlıklı çıkıyor gibi 😢
zynepnur Melisaa5 benimde gecikmişti korunduğumuz için hamilelik olamaz diyordum o kadar emindim ki hatta kaç gün boyunca internetten bakıp adet söktürücü masajlar bitki çayları içtim sökmeyince bir kadın Doğuma gideyim de ilaç versin dedim bir de ne göreyim hamileymişimm😂😂 ben şook tabi şuan 10haftalığız şükür bir sıkıntı yok
Meleq Melisaa5 gebelik planladığımız dönemlerde o kadar çok gecikme yaşıyodum ki hep stresten..gebe kaldığım ay adetime 4 gün kala kanda öğrenmiştim..her ihtimali düşünmek gerek tabi ilk gebeliğim 3 ayına kadar idrar kitlerinde çıkmamıştı geç döllenme de olabilir..
Melisaa5 hayalbahcem benimde 7 oldu valla belki geç döllenmedir kuzum ben bide Cumartesi test yapmayı düşünüyorum varsa çıkar ama burda okudum birinin adet gecikmesi 16 gün olmuş 16 gününün sonunda pozitif olmuş ya
hayalbahcem Melisaa5 ben ctesi direk doktora gidicem varsa sanırım ultrasondan görür diye biliyorum. Yoksa bu ayda gitti hamile kalma şansımız uzuyor sinir bozucu yatıp kalkıp düşünüyorum batıl testleri bile yapıyorum 😂😂 ctesi buradan haberleşelim 💜
Mesudesrds Melisaa5 benim normalde 1 ay içinde olurdu düzensiz olduğu için 1 ayı geçtikten sonra 1 acaba kirs mi var sinir stres mi etkiledi diye düşündüm ama tabiki acaba hamile miyim doğumdan sonra ilk defa bu kadar geçti dedim 5 yada 6 gün sonra test yaptım 2. Çizgi saniyesinde belli oldu hemde çok net belliydi çok şükür şimdi 9 + 1 günlük hamileyim 🙏🤍
Deletedmom7373700 Melisaa5 8 gün gecikti. Bazı belirtilerim vardı. Ama asla ihtimal vermedim. Şehir dışına gidip geldiğim için hava değişimidir ondan gecikti dedim. Arkadaşlarım sen hamilesin diye bas bas bağırıyordu ben hayır diyordum 😂 sonra 8. Gün test yaptım onların baskısıyla cidden hamileymişim 😂