Askiletotomsu Acemi_annee1 bende 23.haftamda gitmiş olacağım Şuan 20+5 im soracağım Neye göre yazıyor ediyor Bide multivitamin omegali bişey yazıyorlar ya o beni kusturuyor gece yatmadan icmeme rağmen. Onu içmiyorum artık İcmesem olur mu Dicem ya
Acemi_annee1 Askiletotomsu 17 haftalikken özele gitmiştim oradaki doktor regenesis max vermişti reçetesiz alınıyor doktoruna danışarak kullanabilirsin aslinda
Fatmasvs 23 haftalığım ne d vitamini ne demir başlandı. Adet olacakmış gibi ağrım olunca magnezyum başlandı. D vitamini kullananlar degeriniz kaçtı acaba
kelebek_17 Askiletotomsu ben yıllardır kullanıyorum, hamile kalınca hiç bıraktırmadı. değerim hep düşük.
Ozsvm İlk yapilan testlerde d vitamini dusuk cikti 7 haftalikken doktor 9-10 haftada basla diyerek ilac yazdi haftaya baslicam bakalim degerin 10 küsürdü
siriniko2511 haftada folik asiti kesip d vitamini demir ve vitamine başladı. Hatta önce ilacı yazdı tahlil yapmadan sonra tahlili yaptı. Doğuma kadar kullanacaksın dedi. Kullanmaya başladım tahlil sonucunda baya düşük çıktı. Tek sorun sağlık ocağı falan bu testi yapmıyormuş iyi para bayılmak zorunda kalıyorum😕
Askiletotomsu Acemi_annee1 bendeki de imom Epey dokundu kullanamadim bıraktım Gidince ‘ başka markaya geçelim, mutlaka kullanmalısın ’ derse başlarız yenisine artik
Limonzeytin Askiletotomsu akşam tok karnına deneyin vitamn ilaçlarnı belki istifra olayı olmaz. Bende öyle skntılar yaomadı bünyeye göre değişiyo demekki. Siz doktorunuza sorun madem nasl işleyiş yapıyosa ona göre davranrsnz vitamn işlernde. Her doktr değşk tedavısı var demekki🙄