Nur22Elif Uygulamaya girdiğim anda ve 3 dakika aralıklarla reklam çıkıyor. Ekran görüntüsünde saat kısmim görünmediği için atamıyorum ama o kadar çok çıkıyor ki bu gidişle silerim bu uygulamayı. (Şuncacık yazıyı yazarken bile 2 defa çıktı. 🤦🏻♀️)
GamzeDurmus Nur22Elif Canımız annemiz, ekran görüntüsünü alırken saat gözükmesi için bildirim çubuğunu aşağıya indirirseniz saat gözükür. Ekran kaydınızı biz@mutluanneleriz.com adresine gönderdiğiniz taktirde sorununuz için çözüm bulunmaya çalışılacaktır. 🌸
_yasemin_ Nur22Elif aynı konuyu dünden önceki gün açmıştım bir kullanıcı sağolsun googleden Foruma giriyorum hiç sıkıntı yaşamıyorum yazmış dediği andan beri forum mutluanneleriz den giriyorum googleden yani hiç bir reklam çıkmıyor uygulamadan girme canım.
Nur22Elif mucizevar önceden 15 dakikada bir çıkıyordu. Süreyi kısatmışlar heralde. Başka forumlara kaymamak için zor tutuyor insan kendini.
mucizevar Nur22Elif üstelik tartısma konusu açarken de çıkıyor artık en son kapattıracaklar bize uygulamayı canım