Cansu2416 23 haftalık hamileyim 5 defa isim değiştirdim şimdi Laren istiyoruz daha doğrusu eşim daha çok istiyor benim kararsızlığımdan bıktı adam 🤪 Sizce nasıl Laren🌸 yanına yakışan isim yada isim önerilerine de açığım 💚
Edabykl Cansu2416 bence tek basina cok guzel bir isim arkadasimin kızının ismi hep cok begenmisimdir 🌸
canimbeybimmm Aaa biz de kızımızın ismini Laren koyacağız ama tek başına. Bu sitede başka Laren koymak isteyeni görmemiştim 🌸
Cansu2416 canimbeybimmm bende kimsede görmedim duymadım bende tek başına istiyorum ama kayınpederim falan söyliyemiyor en azından arapça kuranda geçen bi isim olsun yanında ama kimlikde tek yazılsın istiyorum 🥰
winterwitch Larin Eftalya Marin Lavinya Melina Masal Venüs Larina Loren Lilya Lalin Lena Buğçe Elsa Elvira Alvina Eflin Eleysa Elmira
Cansu2416 Fatma29 Temiz ve dürüst demek 🌿 İyi huylu kişileri tarif etmek için kullanılıyormuş Laren 🌸
Cananyildiz Fatma29 bade ismi ile alakalı birsey okudum söyle yazıyor siz araştırdnz mi acaba icki anlamına geldiği için konulmamalıdır yazıyor
Seyma_nur1 Fatma29 evladın anne baba üzerindeki hakkı hayırlı anlamı güzel bi isim koymaktır . Yinede sen bilirsin canım ben şahsen çocuğuma içki anlamı olan bir isim koymam😊