seren123 Merhaba kızlar, aranızda Cinsiyet yanılma gibi bi durumu yaşayan oldu mu? Erkek diyip de kız çıkan veya kız diyip de erkek çıkan doğumda mı öğrendiniz yoksa doğumdan önce mı ?
Limonzeytin seren123 12.13.14.15te bakılınca yanılmalar olablir. En net 16 ve sonrasnda belli olur. Erken sormak yada söylenmesi tamamen tahmindir.
Seydaisik seren123 Yanılma oluyor canım bana 14 de erkek dediler. 16 da kız dendi en son 20 de ayrıntılı ultrasonda kız olduğunu öğrendim :)
Asil28 seren123 ben 👋 🤣🤣🤣 12 ve 13 te %90 erkektik, 16 da kız olduk, 20 de kesin kız olduk ve konuyu kapattık, 25 te pipiyi gördük 🤣🤣 36+1 iz oğluşuma kavuşmaya az kaldı 🙏🧿
seren123 Limonzeytin ben 6. Aylıkken öğrendim kızım olucak In sha Allah ama bu ara herkes isimli şeyler yaptırma Erkekte olabilir diyor benim aklım karıştı 😅
xyilmaz Benim doktorum 10.haftada cinsiyet tahmin etmeye baslamisti asiri erken olmasina ragmen zaten pek inanmamistim. Her hafta baska bi cinsiyet soyluyordu 🤣 sonradan netlesti tabi. Dogumdan once netlesir diye dusunuyorum, yani oyle olmasi lazim 😁
seyma_35 Bana 13 te kesin erkek dedi o kdr net konuştu ki. Çok erken diye inanmadım ben. 17. Haftamdayım 6gün sonra randevum var gösterirse bebiş öğreniriz inşallah
Limonzeytin Nilay2998 Bende tırsıyorum açıkçası 2doktora gidiyorum 2side kesn kız dedi cuma detaylım var inşalla yanılmamşlardır şoka girerm yoksa.. gerçi bacak arasını net bende gördüm ama 🙄
Bsraa59 Asil28 benimde dün 16+4te kız dedi ama yanıladabilirim dedi böyle okuyunca kalıyo insan ortada 😂
Aseladen Asil28 bunu aynı drmu söylüyor nasıl bukadar değiştiriyo anlamadım bi erkek bi kız kime güveneceksek valla sağlıkla doğurun inş
minisinannesiiii seren123 benim halam doğumda öğrenmişti kız olduğunu 9 ay erkek saniyodu çokta iri bi bebekti 5.5 kilo
minisinannesiiii seren123 bana da kiz dedi 13de ama içimde bi his var sanki %100 erkek gibi hissediyorum içimdeki bu his gitmiyo 😀 bi oğlum var kız olmasini istiyorum ama o his gitmiyo rüyamda bile erkek gördüm
Asil28 Aseladen evet aynı dr um söyledi. Erkek bebeklerde testisler daha sonradan aşağı indiği için kız gibi görünme ihtimali oluyormuş