Damlakrgz Merhaba güzel anneler 37. Haftaya girdim bugün, doktorum hafif sancılarımın olduğunu söyledi. Ama bebişim doğum kanalına girmemiş henüz, doğum kanalına girmesi ne kadar sürer? Tecrübeli annelerden fikir bekliyorum 🥰
ipekveatlas Damlakrgz ben de 37+0 ve benimde girmemis. nasıl olıyo bilmiyorum yürüyüs yap merdiven cık falan diyo😂
Sekerimmm Damlakrgz bnde 36+6 nst de sancılar cikiyo doktor düzensiz sancı Perşembe ac gel duruma göre doguma alabilirim dedi hatta sanci cikti die bebek için ciğer geliştirici şurup verdi
seon90 Damlakrgz benm 35 te sancım cıkmıştı 36 da çıkmadı çok iyi çıkmıştı.yani ikinci hamileliğim hala by sancıların neye göre çıktığını anlamıyorum
Damlakrgz ipekveatlas Ben biraz beklesin en azından 39. Haftayı görelim istiyorum 😀 Nst sancı çıktı mı sizde?
Yagmur2210 ipekveatlas bnde bugün sordum canim bebek baş aşağı pozisyonda duruyor Muş peki ddm doğum kanalına inmismi doğum kanalına inmesi demek sancıların başlaması ve doğum yapman demekmiş bnm de daha inmemiş sancım da çıkmıyor nst de haftaya tekrar gidicem bakalım gün verecek herhalde normal doğum için
ipekveatlas Damlakrgz beni en son alttan muayene etti ve daha çokk yukarda rahim ağzı kapalı ve yol uzun dedi nstye girmedim. 19unda giricem bakalım ne çıkıcak çok heyecanlandım😂
Damlakrgz ipekveatlas Ben hissetmiyorum sancı dediğim için muayene etmedi haftaya çarşamba gel dedi ama karnım gerçekten aşağıda değil hiç 2 haftası rahat var gibi
Damlakrgz Sekerimmm Bana bu haftadan sonra gelirse sıkıntı olmadığını söyledi ama gönlüm 39. haftadan yana bakalım ne zaman gelecek🙂 Sağlıklı gelsinler
ipekveatlas Yagmur2210 hadi hayırlısı benimde daha sancım vs yok hic. ara sıra bıçak batarmıs gibi olup geciyo ama cok nadir daha var gibi doğuma
ipekveatlas Damlakrgz benimkini görsen çocuğu midemde taşıyorum sanki o derece yukarda😂 ve hic sancım yok
Yagmur2210 ipekveatlas sanciyi nerde hissediyorsun canım bnm geceleri rahimde oluyor dönerken falan o kadar zorlanıyorum ki aşırı ağrıyor
seon90 Damlakrgz bende o sancımda yorgunluğuma vermiştim bide duş alıp gitmiştim falan.tabi doktora dedm siz sancı diosunız ama ben hiç birsey hissetmiyorum dedm.doktorum haftaya perşembeye kadar doğurmazsan görüşelim dedi.gittim 36. Haftamda aancım çıkmadı.ama benm karnım baya aşağıda.şimdi 37deyim bakalım
Damlakrgz Yagmur2210 Öyle yoğun bir şekilde hissetmiyorum sadece yorulduğumda bel ağrısı yaşıyorum o kadar bende anlamadım
Papatyaytt Yagmur2210 bn kasıklarda şiddetli hissediyorum Doğum sancısı belden kasiklara yapılıyormuş
ipekveatlas Yagmur2210 heh iste o acıdan bende de bar. geceleri yatakta sağdan sola dönerken bacak iç ağrıları beni kemiriyo sanki öyle bi acı. ama kasığıma giren bi sancı yok daha. bazen vajinaya iğne batarmış gibi oluyo bi iki saniye sonra geçiyo canım