kubrabozkurt İlk gebeliğim ve Normal doğum düşünüyorum doğumum yaklaştıkça çok korkuyorum daha önce normal doğum yapmış anneler tecrübenizi paylaşabilir misiniz çok acı çekiyor muyuz doğum anında
Ozgrwili kubrabozkurt ceksen bile hatirlamiyosun ki sonrasinda. Hersey ucup gidiyo herseyi hatirliyorum ama o sancilari acilari unutmusum
Gzdt kubrabozkurt benimde 95 gün kaldı normal doğum istiyorum korkudan çok nasıl olucak heyecanı var bendede😊
seon90 kubrabozkurt hiç korkma kuzum inşallah kendi sancın gelir öyle dua et.suni olsada normal doğuma itiraz etme kuzum.ben yaşvarmıştım sezeryana alın diye doktorum asla almamıştı.iyikide almamış şimdi ikinciye hamileyim inşallah buda normal olucak.bence buradaki doğum hikayelerini okuma.birsey bilmeden gitmek en iyisi.sadece sancın geldiğinde derin nefes al ver.sekiz cm açıldığını duyunca ıkınmaya başla.rabbim bi avazda doğurmanı nasip etsin inşallah
Askiletotomsu Emirin_annesi98 prenses doğum Kolunuza değil de belinize kateter takılıyor öyle düşünün.
Emirin_annesi98 Askiletotomsu ilginç ilk defa duydum denicem galiba benimde ilk doğum olacak açıkçası korkuyorum biraz😅
kubrabozkurt seon90 çok teşekkür ederim böyle konuşmalar gerçekten insanın içine Su serpiyor rahatlıyorum
Askiletotomsu Emirin_annesi98 benimde ilk doğum olacak Ama çevremde epidural tercih edildi Ameliyatların çoğunda da epidural uygulanıyor ☺️bunu doğuma da uygun görmüşler, artık doğumlarda da uygulanıyor Normal doğumda acıdan kurtulmak ♥️