Reyhan35 kahvesever__ ben lavaboya aynanın önüne koymuştum gidip gelip sürdüm belki 5 6 defa ama hiç faydası olmadı çatır çatır çatlıyorum 🤦🏻♀️
Askiletotomsu kahvesever__ hiç kez Üşeniyorum ya Yapış yapış olurum Yazın güneş kremini sırtıma vücuduma eşim sürünce bile rahatsız oluyorum kaç saat Çıldırtıyor beni
annesinin_beybisi kahvesever__ bende gebelik öncesi de kilo alıp vermeden dolayı çatlaklar oluşmuştu bu yüzden krem vs. kullanmıyorum zaten var biraz daha olsun napayım 😁
OzlmMmmm İki günde bir duş alıyorum her duştan sonra sürmeye çalışıyorum genelde şimdiye kadar çatlak oluşmadı ama içten nemlendirmek de önemli bol suyu ihmal etmemeye çalışıyorum.
kahvesever__ OzlmMmmm ben gergin banyo yapıyorum ve karnım çok çatladı aşırı derece kaşınıyor acaba sabah akşam sürsem kaşıntısı giderim ki
OzlmMmmm kahvesever__ kaşıntı hissettiğinizde mutlaka sürün bence kaşıntı kuruluğun en büyük belirtisi
kahvesever__ Reyhan35 çatlaklar zaten aldı başını gitti geçen doktora sordum da bu çatlaklar gitmez artık doğum yaklaştı dedi ama kaşıntı içim birşey demedi bende geçmiyor sürekli kaşınıyor bende kaşıyorum inşallah 🙏 oğluma zarar vermiyorumdur
kahvesever__ Askiletotomsu aslında bende sevmiyorum ama karnımda çok çatlakların var birde çok kaşınıyor
kahvesever__ Reyhan35 inşallah 🙏 valla doğumdan sonra ne aksiyonlar bekliyor bizi çok merak ediyorum ☺️