xyilmaz Vazelin, bebeyagi ve kantaron yagi kullaniyorum. Her gece yatarken suruyorum. Ekstra bi krem almadim. Bakalim neler olacak.
Srklc hasan__esra sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum herhangi bir çatlama yaşamadım ama 32.haftadayız ve 5 kilo anca aldım belki bu yüzden belki yağdan bilemiyorum şans
hasan__esra Nsnrsnr inşallah devam etmez kullananlar hiç oluşmadı yazmis ama senin neden oluştu ki çok mu kilo aldın canim
Nsnrsnr hasan__esra evet çok aldım 😔😔yani aslında hamilelik öncesi dönemde nasıl yiyorsam yine aynı şekil de yedim ölçü olarak ozaman hep sabitti kilom 54 ile başladım en son 69 dum bu beni fazlasıyla üzüyor verebilir miyim geri bilmiyorum da canm😔
minikkurabiyelerinannesi hasan__esra hiç bir şey kullanmamıştım çatlağım da olmadı 🤭 genetik mi acaba annemde de pek yok
Mrveuysl Kzlar bde genetik oluyo ama elinizden geldijce kuru bırakmayın ve pahalı kremlere hic gerek yok dogal seyler varken pahalı seyleri alp catlayan kişi çok var
hasan__esra Nsnrsnr ben 25 haftadayim 5 kilo falan almışımdır en fazla bende çok az kilo aldım ondada bir gariplik var canim seninkisi normal olabilir kaç haftaliktin
Sena646 hasan__esra biz 28 haftaya giriyoruz en başından beri lierac kullanıyorum çok memnunum güzel nemlendiriyor ama iç kısmı da nemli tutmak lazım tabi bol bol su ile ben çokta su içiyorum suanlik hiç çatlağım yok 😅😅😊
winterwitch Cerave krem üstüne bio oil. Doktorum fransız marklarının iyş olduğunu söylemişti. Lierac, mustela gibi…
funnymummy hasan__esra canım burda okuduğum kadarıyla badem yağı tatlı olan değil acı olan kullanılmalıymış diğeri tüylenme yapıyormuş Bilgin olsun birde normal bebe yağı ve vazelinde güzel nemlendiriyormuş
winterwitch hasan__esra eczanelerde var trendyol hepsiiburada da var oralarda indirim yapıyo takip edebilirsen