_tulayb26 annesinin_beybisi oyyy Rabbim sağ Salim çok sağlıklı şekilde zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin bizlere o zaman ❤️🤲🏻 Allahım hiçbirimizi evlatlarımızla sınava sokmasın ♥️🥰
_tulayb26 Deletedmom_34 kııııııaaaaazzzz 😂😂😂 ay anam koş yetişicen bize anaaaam 4-5 haftalık sanırım daha kaldı 8 ay 😂😂😂
_tulayb26 Acee amin inşallah sağ Salim zamanında sağlıklı şekilde alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah 🌸🤲🏻♥️
_tulayb26 Hbbusra ay hadi darısı başımıza sağ Salim sağlıklı şekilde zamanında kucaklarımıza alalım inşallah ❤️🤲🏻
Tanemveannesi_ _tulayb26 başla kız almaya artık ne kaldı Allah nasip ederse bnde onunuzdeki haftalarda eşyaları yıkayıp ütü yapicam çünkü bian önce bitirmek ve hazır olmak istiyorum en azından kafamdan silinsin onlar🤷 ( daha alacağım liste bitmedi tabii 🤣🤣)
_tulayb26 Tanemveannesi_ ya alacam da hep borç çıkıyor anam biber olmuş 60 😂 bide plansız gebelikti benimkisi inşallah başlarım bakalım Oda yapmayacağım zaten tayinci olduğum için 😂 ondan belki de rahatım böyle
Tanemveannesi_ _tulayb26 oda bende yapmadım ya hemen yatirmiycam sonuçta diye ne lazımsa alıyorum işte malesef böyle bı ekonemide bu devire çocuk getiriyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 🧡🤲
Tanemveannesi_ _tulayb26 amin hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 💓
_tulayb26 anneyim96 yaaaa koş kız koş yetişirsin anam sende 😂😂 ya ama hiç geçmiyor günler biliyor musun
anneyim96 _tulayb26 ay yok geçtiği falan yok ben diyorum bu 9 ay nasıl geçecek bi an önce doğurasım var 😂
_tulayb26 anneyim96 al benden de o kadar son günlerde durdurmaya çalışacağım zamanı biliyorum ama geçsin istiyorum 😂