_tulayb26 Kısssslaaaar son 99 kaldı hala tek bişey almamış olsam da olsundu buraya yazmazsam ölecekmişim hissi geldi 😂😂 sizlerin kaç kaldı nasıl geçiyor 🥰
minikmucizem7_ _tulayb26 son 1 gün 🥳 39+6 Bende tık yok oğlumda pek nazlı gelsin diye bekliyorum bakalım . Hayırlısı nasılsa öyle olsun
_tulayb26 Hatice_gzr2505 ayyy hadi bakalım sağ Salim sağlıklı şekilde alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah 😍🤲🏻♥️
Suna0991 minikmucizem7_ sanciniz ne durumda acaba bizde 37+3üz bu ara bnm olmaya başladı da merak ediyorum sizin haftanizda daha da artiyomu
_tulayb26 minikmucizem7_ anaaaa son 1 diyor bu ne cesaret yiğidim 😂😂😂 bizde 99a sevinelim işte darısı başımıza doğurdum haberini bekliyoruz 🤲🏻💋
Suna0991 _tulayb26 bende 99a düşerken cok mutlu olmuştum 😋 şuan 18 günümüz kaldı darısı size insallah
_tulayb26 Suna0991 ayyyy inşallah inşallah asker bekliyor gibi bekliyorum plakalara geçeyim derdine düştüm şimdi 🤣🤣🤣
minikmucizem7_ Suna0991 canım benim sancım falan yok sıfır 37 haftalık ilken 2 cm açıklık vardı o hafta baya sancılarım oldu . 38 39 40 girdim sancı falan yok enerji doluyum aksine 🤩
Suna0991 minikmucizem7_ azicik banada gönder enerjiden bende pek kalmadı 😄 maşallah diyim nazar değmesin. Çatı muayenesi hangi haftada oldun ben daha olmadım da
minikmucizem7_ Suna0991 hahahaa 🤣al canım senin olsun son haftalar diye mi hafta da kalmadı gerçi günler mi diyim bu enerji böyle 🤩 37 haftada oldum çatı muanesi .