Merinovaa Merciimek 36+4 haftaligiz en son gittigimde 2 kilo 500 gramdi. Cunartesi randevumuz var bakalim ne kadar oldu bizim minik♥️
Melisagncm Merciimek 36+5 de 3 kiloydu ama her bebeğe göre,ölçümlere göre çok değişkenlik gösterebiliyor
Merciimek Yagmur2210 Yagmur2210 Nstye hala gırmedım 37+0 39 da çatı muayenesi dedı doktor normal gözüküyor kafası tamamen asagıda dedı sadece bılmıyorum🤭
Yagmur2210 Kizlar nst ye giriyorsunuz değil mi Dr doğumdan bahsediyormu bana 39 da aliriz 40 a bırakmayız dedi şuan normal doğum gibi gözüküyor ama sancı gelmesse suni sancı verceklermis
Merciimek Yagmur2210 doğuma ne zaman dedı canım bana 3 mayısa kadar. Normal bekleyelim aynı sancı verırız dedı
Yagmur2210 Suna0991 aynıyız canim bnde öle ağrın varmı peki bnm gündüz değilde geceleri çok oluyor kaşık bel ağrısı bazen adet olacakmış gibi bir ağrı ve sürekli tuvalete gidiyorum sürekli ama nst de sancım çıkmadı ama iki kez girdim şimdiye kadar
Suna0991 Yagmur2210 sancim oluyo hele bugün çok oldu bu adet olma gbi bugün olmaya başladı hatta şuan bile var gece ağırlıklı oluyo ama gun içindede oluyo benim canım çok yanıyo😪 wc ye adım başı gidiyorum aynıyız
Yagmur2210 Zeynokus bnm de oyledi bu akşam biraz bayağı hareketlendi sonra duruldu hele iki gündür çok az yani güçlü vuruyor ama tek tük normalde içerde dönüyordu resmen ama bu aralar daha az ama hıçkırık oluyor sürekli
Suna0991 Zeynokus benimki canıma okuyo resmen 😂 ama 9. Ayda yeri iyice daraldigindan normal diyolar azalmaya
Yagmur2210 Zeynokus ay sorma canım bnde öle panik oluyrm.gidip çikolata yyrm bal yyrm hurma yyrm belki oynar diye ama cani isteyince oynuyor istemeyince bi iki kez bn burdayım dyo o kadar 😅
Merinovaa Merciimek Bence kucuk degil cunku doktorum gayet guzel kilosu dedi eger ki tam tarihini beklerse en az 3 kilo 700 gram gelir dedi, ondan once gelse bile 3 bucuk kilo dogar diyor
Dilhunizade Merciimek ilk gebeligimde oglum icin 3200 gram demisti doktorumuz ama yanilma payi var zaten 40.haftasina kadar almamsti 3200 de dogdu :) su an kizima hamileyim 39+4 olduk en son 35.haftamda gitmistim 2850 gram demisti doktorumuz ne kadar dogru bilmiyorum ama