Ayseee01 Benim gibi sadece sola yatamayan var mı? Yok saga yatilmaz hareketi olmaz şuyu olur buyu olur diyenler çok sormak istedim size
burcaktufenk Ayseee01 ben hep sağa yatıyorum bazen sola yatıyorum ama ağrım oluyor tekrar dönme ihtiyacı duyuyorum
Elele Ayseee01 ben de 31 haftalık olduk sadece sola yatamıyorum gece sürekli dönüyorum bi sağa bi sola😂 doktorum sola yat diye özellikle belirtmedi sadece sırt üstü yatma sırtına yastık koy gece öyle dönmemek için dedi
Ayseee01 Reyhan35 benimde sagda oluyor ama dönüyorum rahat ediyorum mecbur yoksa sol kolum ve kalcam hissislesiyor😀
Leyla13 Ayseee01 28+5 şuan sağ tarafıma yatiyorum 😊😊😊 ve maşallah hareketli ben sadece sırt üstü yataniyorum sırtım çok ağrıyor . Biraz sağ biraz sol sabah a kadar dönüp duruyorum 🥺🥺
duyguuudmr Ayseee01 30.hafta ikiz gebeliğim sağa da sola da yatıyorum sadece 1 dk sırtımı dinlendirmek için uzanıyorum o kadar. Doktorum herhangi bi tarafa yatmamı da söylemedi zaten.
Hkrcy Ayseee01 valla dikkat etmeye calısıyorum ama sola yatmak kabusum oldu. Saldım artık her türlü yatıyorum, yüzüstü hariç 😂 Ama bir süre sağa yattım mesela, vicdan yapıyorum ve sola dönüyorum o da ayrı 🤦♀️