Tgceetali_08 pinarr21 özel fatih hastanesine gidiyorum detaylı ultrasonda orda çekildi 300 tl ücret ödedim
Hilay34 pinarr21 bugün Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi Rıdvan Zeybek’e yaptırdım. 350 tl ücreti var. Her şeyini anlatıyor, bütün organları kontrol ederek ölçüyor. Ayrıntılı rapor, fotoğraf ve cd veriyor. Yarım saat kadar sürdü. Tavsiye ederim
Nurgl34 Begonvil_ Aytül hanımın adını bende çok duydum kendine İnternet üzerinden randevu alınıp mi gidiliyor yoksa önce ön görüşme mi yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim
OffOff Sweetbabyy bu doktoru sağlık ocağındaki hemşiremde tavsiye etmişti. Birde çamsakura şehir hastanesini
Smye57 pinarr21 var özel göngören hastanesi sigortam olduğu için 500tl çok iyiydi memnun kaldım doktordan
Tgceetali_08 Tgceetali_08 pinarr21 evet memnun kaldım yarım saat 45 dk sürdü ama detaylı derken renkli değil siyah beyaz çekim oldu ama
Nurgl34 Bebetooooooooooo bende Arnavutköy tarafındayım detaylı için iyi bir hastane buldunuz mu acaba
Tgceetali_08 Tgceetali_08 sunset_momy İstanbul fatih kız taşında Özel Fatih hastanesi meltem hanıma gidiyorum
Defne000 Hilay34 bende Rıdvan hocaya gittim bir kaç hafta önce cok memnun kaldım hem ilgili hem Babacan fiyatıda diğerlerine göre uygundu renkli ultrason da veriyor tavsiye ederim
Begonvil_ Kizilkafaa 500 ₺ ödedim. Renkli yüzünün fotoğraflarını dosyada, diğer organlarını CD ile verdi. ayrıntılı açıklayıcı ve uzun uzun muayene etti tavsiye ederim tek tek organlarını bize de anlatarak gösterdi