Aysegulkms Kızlar sizdede oluyor mu 13 haftalığım en başından beri acayip akıntılarım var yeri geliyor şaşırıyorum bu nedir diye doktor normal dedi ama geçmesi için birşey demedi. Sizde de oluyor mu ? Nasıl önlüyorsunuz ben bıktım
okuyor Aysegulkms gebelik boyunca akıntı oluyor maalesef, değişen hormonlardan. Gebelikten önce akıntı nedir bilmezdim.
Mihram06 Aysegulkms çok fazla olması normal değil doktorumda söledi bu yüzden enfeksiyon danda kurtulamadım buda erken doğum sebebi olur dedi suyu az içmişim günde 3lt içtim şükür iyim
Aysegulkms bahar_ayax ayyy okadar sıkıntılı bişey ki yani cinsellik açısından da öyle malesef ki ya sürekli ıslak 🤷🏻♀️
Vctry1706 Bekarken vardı evlenince geçer dediler evlendim geçmedi doğum yapınca geçer dediler geçmedi ikinciye hamileyim hala geçmedi 🤦🏻♀️
Esmakks Aysegulkms canım bende en başından beri akıntı var ve 30+5 im hala devam geçmeyecek doğmadan snaırım😂
girayinannesi Aysegulkms günlük pedin aşırı ve uzun yıllar kullanımının zararlı olduğunu öğrendiğimden beri çamaşır sayımı arttırıp sık değiştiriyorum ama günde 3 4 😩 bende bıktım çünkü evde olmadığımda ıslaklık beni çok rahatsız ediyor ilk evlendiğimde eşim iltihap var sende demişti 4 yıldır oda bıktı şuan söylüyorum sesini çıkarmıyor çünkü hayatım boyunca ilaç mı kullanayım 🤨🤨 çözüm bulan olursa paylaşsın bizde rahatlayalım 😂😂
Aysegulkms girayinannesi hamilelikten önce de vardı benim ama az az hani hiç rahatsız etmezdi yine günlük ped kullanırdım oda ıslaklık duygusundan nefret ediyorum ondan. Ama şuan ben şok bu nedir dedim😹😹