Semrasular Bugün duş alırken fark ettim bacaklarımda varisler oluşmaya başlamış kızlar. Bunu nasıl önleyebilirim bi fikriniz varmı doğumdan sonrada %15 kalıyormuş bu beni üzdü açıkçası 😢 çatlaklar varisler Allahım kendimi daha nasıl çirkin görcemm 😞
Alya_miram Semrasular kalp ve damardan randevu al bi baksınlar ileriyse çorap yazdırır benim çorabım var ama giyemiyorum aşırı sıkıyo ama olması gereken oymus zaten 😊
aytangurvanova Semrasular ayni sorun bendede var bacaklarim boydan boya varis bi gorunuyor bi kayb oluyorlar doktor yapacak bi sey yok corap yazdi.artik hamilelikden sonra gitmezse doktora gitcez mecbur tedaviye.bazilarinda agrili oluyor bende hic agri yok sadece goruntusu rahatsiz ediyor
SeS2019 Semrasular ah ah suan agrısıdan ölüyorum desem inanırmısınız Artık bacalarım yok oldu sadece varis var ve ben ne yürüye biliyorum ne otura biliyorum son üç gecedir buzla bacaklarımı yıkıyorum damarlarım catlıcak gibi oluyor . Şimdiden mutlakan varis corabı kullan derim suan sadace 4 sat kullana biliyorum ama inan cok faydalı ve en kücük bedenini al ki dahada ilerlemesin
Japonannesi Semrasular az önce aynı şeyi bende farkettim duştan çıktım damarlarım mor mor çıkmış ağrı yok ama siz naptınız?
Adileeselvi SeS2019 merhabalar varisleriniz ne şekilde acaba tehlikesi varmı ki benimde dış damar şeklinde çıkıntı var bu aya kadar çok rahatsızlık vermedi ama şuan çok ağrıyor yapıyor ve görüntü çok kötü tehlikeli midir acaba
SeS2019 Adileeselvi malesef cok kötü yürütmüyor artık en fazla bir sat ayakda kalabiliyorum ilaç tedavisi başladık agrı kesici krem jel ve hap kullanıyorum. Özellikle sol bacagım görüntü olarak zaten cok kötü görünüyor agrısıda cok fena
SeS2019 Adileeselvi mutlaka varis corabı kullanın ayaklarınjzj sürekli havaya kaldırın ben cok yapmıyorum kücük bir kzım daha var ve varis corabınu giyemiyorum artık sıkıntı basıyor ama siz mutlaka giyin
Adileeselvi SeS2019 Benimde sağ bacak malesef görüntüsü çok fena her yerden damar çıkmış benimde oğlum var canım ev taşıyorum malesef dinlenmem nasıl zor ama yurutmeyecek kadar kotu ağrı yapmıyor uzun süre ayakta kalırsam iğne gibi batma yapıyor kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım bu gün doktoruma soracağım doğum için bir riski varmı
Sevensevilen Acaba önlemek için yapılacak bir şeyler var mı ? Benim kılcal damarlarım çok belirgin, korkuyorum varis olursa diye Adileeselvi SeS2019 SeS2019
Semrasular Japonannesi hiç bişey yapmadım aynı duruyor maalesef ama ben bi ara yürüyüşü çok abartmıştım büyük ihtimalle ondan oldu bu aranı kadar şişik değil yürüyüşlerimi en fazla 5000 adımla bitiriyorum