denizers Kızlar hamilelikte corn flakes Mısır gevregi ya da nesfit ürünlerini tüketmenin bi zararı var mı,ben çok severim hep yerdim şimdi de devam etsem olumsuz etkilenir mi bebeğim?
deletedmom213 denizers hep merak ettim Süt içemioyorum ama bunlar olursa içerim Bi zararı var mı bende bilmiyorm
sudamlasi denizers kustugum zamanlarda kurtarıcım oldu gevrekler 4.aya kadar yedim sonra da iştahım açıldı yemek istemedim bi zararı yoktur sanmam yine de Dr a danışmak lazım
Neroizm denizers aksine cok faydalidir, icine folik asit bile ilave ettiler son donemde. Sut icmenizi de kolaylastirir. Misirdan ve tahillardan alacaginiz besini almanizi kolaylastirir.
deletedmom213 https://www.hamilelikkulubu.com/hamilelikte-cornflakes-yenir-mi/ Kızlar yemediğimiz kabahatmış 😀😀 bugun gidip alıcam marketten 😀😀🙋🏼
dilanbartos Bende şeker çıktı o yüzden yiyemiyorum mesela. O yüzden dikkatli olun kızlar. Fırlatıyor şekeri. Bası sabahlar kaçamak yapıyorum hemen yükseliyor şekerim 😔
Usakli64 Meyve de sekeri yukseltiyomus o yuzden sabah saatlerinde yiyin deniyor. Aksamlari meyve tatli yemicekmisiz
Gozdealpu Sabahları işe giderken kahvaltı yapmadığım için ve süt içmeyi sevmediğimden hamilelikte bol bol yedim. Başka türlü günlük süt tüketemezdim. Oğlum Sabahları 5te uyandırdığı için bugün aldım yine. Eşim uyanana kadar bi şey yeme fırsatım olmuyor bunu hazırlamak basit
Efuchama Bana yulaf yemememi söylemişti mide öğütemez mide yanması bulantısı yapar diyr onun dışında mis gibi lifli tahıllar zararsızdır bence içine kattığımız süt de cabası
IlaydaOrhanKopuz denizers ay geçen canım çekti markette sepete koyup geri çıkardım meğer bi ton faydası varmış sabah ilk işim almak olcak 😂😂😂