Miniportakal Nisayktlpp kullandım ben canım doktorum verdi adetin 3.cü günü başladım bitene kadar kullanıp sonra kontrole gittim eğer yumurtalıklar istediği büyüklügü ulaşmışsa çatlama iğnesi verdi sonra bi boş bi dolu ilişki oldu öyle oluyor canım
Mehtapca06 Nisayktlpp hiç bir yol izlemedim ilacı kullandım böylece hamile kaldım kafan rahat olsun yeter
Aysegl Nisayktlpp kullandım ve kist yaptı bende. Sonrasında 2 ay yasmin kullandım kistlerin erimesi için
Gorkim Miniportakal öncesinde rahim filmş falan çektirdiniz mi benim doktorum rahim filmi çektirmeden tedaviye başlamak istemiyor malesef
Mehtapca06 Nisayktlpp insan iki seferde klomenle kaldım ilacı aldığın için motive et kendini deki bu ay olacak bu iş
Miniportakal Gorkim evet canım biz 2 yıldır istiyorduk olmuyordu en son başka bi doktora gittim rahim filmi istedi sağ tüpüm tıkanık olduğunu söyledi açmış tüpü klomen vermişti o arada kullandım sonra çatlama iğnesi verdi vurdum ertesi gün aşılama yaptı bugün aşılamanın 10.cu günü https://resimyukle.io/r/5asfk5T9G7 test böyle çıktı
Nisayktlpp Gorkim Miniportakal rahim filmi bende çekildim tüplerimin ikisinde kaplıydı açıldı Klomeni kullandım bugün iğnemin birincisini yaptılar yarında yapıp perşembe kontrole gideceğim inşallah sonrasında nasıl bi yol izlenecek bilmiyorum bakalım
Gorkim Miniportakal bence gebesin sağlıkla al kucağına inş erken gebelik testinde daha belirgin çıkar ama öncesinde su çok içme
Nisayktlpp Miniportakal bencede hamile gibisin Ay inşallah öyledir ve sağlıkla alırsın kucağına 🥰🤲🏻🤲🏻
Miniportakal Nisayktlpp inşallah kuzum fazla ümitlenmek istemiyorum en azından kalp atışlarını duyana kadar
Aysegl Nisayktlpp yok hamilelik gibi bi durum olmadı, bilakis kist yaptı ve iki ay kafadan boşa gitti yasmin kullandırdı doktor