Hurinur 15 gun önce basıma geldi kontrol de bebeğimin suyunun azaldığını söyledi doktorum benden hemen kan ve idrar tahlili istedi idrarimda enfeksiyon çıktı şekerim tansiyonum normal çıktı doktorum kilodun ıslak mi dedi genelde ıslanıyor mu dedi evet dedim günde ¾ kere değiştiriyorum dedim bebeğimin suyunun neden azaldığını bilmiyorum ama doktor bol su iç dedi suyunu çoğaltmaya çalış dedi kilodunu kontrol et dedi kasılmaların olursa hemen gel dedi ben korktum panik yaptım öyle deyince sonra araştırdım ve burdan da fikir alarak havuç suyunun iyi geldiğini öğrendim sabah akşam bi bardak havuç suyu içtim dün kontrole gittim ve suyunun normal seviyeye geldiğini + bebeğimin fazla kilo aldığını öğrendim 30. Haftadayım neredeyse bebeğim 3 kilo olmuş bu gidişle dokto sezeryan olacaksın az ye dedi dengele dedi doğuma kadar az kilo almaya çalış dedi ama ben suyu çoğalsın diye günde 3 lt su + sabah akşam havuç suyu içtim onun dışında tabi çok fazla da yiyordum havuçtan kaynaklı kilo aldığını düşünmüyorum size de tavsiye vermek istedim kusura bakmayın baya uzun yazdım 😁