Denizyildizii Kizlar adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif çıktı yanlış çıkma ihtimali oluyor mu bunların
Edabykl Denizyildizii biraz daha bekleyin testi tekrarlayin isterseniz bazen 10.gunde bile pozitif çıkabiliyor
Gzm-- Denizyildizii evet tabiki kesin degil o testler.siz en garanti supheniz varsa kan testi yaptirin varsa kesin cikar
Naz_1648 Denizyildizii ben de 7 gün gecikmişti yapmıştım negatif çıktı sonra internetten baktım 10 gün bekleyin yapın yazıyo du 10 gün sonra yaptım pozitif çıktı hatta hemen doktora gittim kese bile oluşmuştu
Tomrishatun Denizyildizii yani genelde öyle tabi kan testi net isterseniz verin ona göre yol cizersiniz
Gzm-- Denizyildizii ama varsa kanda 2gun sonra tekrar kan verip beta hcg degerinin artisina bakmak lazim .saglik ocaginda da bakiliyor
Denizyildizii @Feyza-nur yahu niye bebek isteyenler diye değiştiriyorsunuz ben bebek istiyorum diye bişey mi yazmışım postuma 😠
Feyza-nur Denizyildizii canımız annemiz forum kuralları gereği konuya uygun etiket seçimi yapılması gerekiyor o yüzden değiştirdim❤️