Papatyaytt samila valla bende evde tekim can sıkıntısına yanıma arkadaş olsun diye yapiverdim bı çocuk 😅🥰
samila Papatyaytt hhhh ben çalışıyorım ama bende yapıverdim zaman zaman pişman oluyorum zaman zaman seviyorım yuvarlanıp gidiyoruz resmen 😅😅😅
2tospikannesii samila kiz napsak unutsak hamile olduğumuzu doğumu beklediğimizi öyle gelirler mi acaba çok düşündük diye gelmiyo bunlar 🤣🤣
samila 2tospikannesii hahhahh kız benim bu bebenin olasıda yoktu (vazgeçtim çocuktan oldu ) oldu düşesi vardı zorla tutundurduk tutundu şimdide bırakmıyor 😅😂😂😂😂 bu tuhaf birşey olucak galiba 😂😅
2tospikannesii samila benimkide öyle ya erkenden geliyordu serklaj oldum dikiş aldırdım simdi de yerini beğenmiyor de gelmiyor cimcime 🤣🤣🤣
Gllklncc 2tospikannesii kaçıncı haftada dikiş alındı bide nasıl alındı canım ameliyathanede mi çok geçmiş olsun bu arada . Banada serklaj yapıldı 27 haftadayım da doktorum doğumda alırız dedi o yüzden merak ediyorum
samila 2tospikannesii hahahaha hepsi ayrı bir alem ya 😅 hafiften kasık ağrım var bakalım inşallah ya doğum yaprsam hber vericeğim 😅
2tospikannesii Gllklncc tesekkur ederim canım yok normal odada aldi 5 dk bi işlemdi 36. Haftada alındı şuan 38 oldum gelen giden yok 🙄🙄
2tospikannesii samila ay anammm hadi insallah sağlıklı sıhhatli hayırlı haberlerjni bekliyorummmm 💕💕💕
samila 2tospikannesii bende bekliyorım 😅😅😅😅 kendimin hyırlı haberlerini de ezan okunucak birazdan yemek yesin herkeste öyle olsun 😅
Gllklncc 2tospikannesii herşeyleri bi dert bebeklerin 😂🥰 sağlıkla hayırla gelsin öyle de yaşasın inşallah 🙏
meryem_krkmz samila Sevindim valla benimde mayısın ilk hayftası çatı muaynem var ona gidecem ama baya çekinip korkuyordum🤭çünkü baya anlatıyorlar zor yaptırma bebeğe zarar veriyor diyen bile oldu inşlh benimkide sizinki kadar kolay rahat geçer🙂
samila 2tospikannesii gayette iyiyim hiçbirşeyim yok yatıp uyumuşum biraz yarın kontrole gidince bakalım ne diycek haber ediceğim sende varmı kıpırdanmalar
2tospikannesii Gllklncc aminn rabbim cumlemizinkini sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah canimmm
Htcnal samila Bu muayeneyi yaptirmak zorunda miyiz acaba ,direkt sezaryen olsak mesela 🙄 Sağlıkla yavrunuzu alirsiniz kucaginiza insallah💓
samila Htcnal sezaryen da yapmıyorlar zaten muayneyi normal doğum için yapıyorlar canım amin hepimiz inşallah ama normal şansın varsa sezaryeni tercih etme bence :) biz sana destek oluruz:)
Htcnal samila Hay Allah razi olsun 😅😅🤗🤗 Ama yine de o kadar cok korkuyorum ki bu dogum oncesi muayeneden , normal dogumdan falan doktorrr kess beniii diye yalvaricam sanirim 😅😅😅
3oglanannesi samila hiç öyle bir şey yok malesef erken haftada sancı ağrı varsa sezeryan doğumun belli olsa bile alttan bakılıyor malesef açılma olabilir diye