5414ikra Imasleeper milföy en guzeli dursun buzlukta misafir gelince arasına peynir patates alin size çıtır börek
Imasleeper kahvesever__ olabilir valla da onu nasıl sığdırcam dolaba tek tek dilimleri poşete mi koyucam 😟
kahvesever__ Imasleeper güzelce kes dondur sonrada poşetlere koy halam öyle yapıyor benim sonra çıkar çözülsün tepsiye koy şerbetini dök çok güzel oluyor sanki yeni yapmış gibi
Erayhilal Imasleeper bizim komsu cayli kurabiye un kurabiyesi sarma koymustu buzluga elmali kurabiyede güzel oluyor buzlukta 🥰 patatesli börekte mantikli börek her turlu konuyo zaten bende koycam insallah son 4 haftam 🥰
Imasleeper Erayhilal çaylı kurabiye çok duyuyorum ya hiç denemedim bi iki kere yedimde hatırlamıyorum tadını 😂 oda olabilir bakk
serpilctn Imasleeper ay çok umrumda bunların diline düşmem😀😀😀zaten her zaman dillerinde oluyorsun el sonuçta sıktır et 😀😀😀otur oturduğun yerde elalemin karnını doyurma yorma kendini yaparsan kendine yap ye 😀 doğumdan sonra misafir mi ağırlayacan bide valla ben bi çay veririm o kadar finish 😀😀😀😏
Imasleeper serpilctn sonra 10 sene bunların dilini suratını çek aman amannn hiç gelemem kurabiyesni böreğini yiyen gitsin 😂
Erayhilal Imasleeper ben ilk defa yemistim guzel oluyor bide tazeligini kaybetmemisti hic bende ne yapsam diye düşünüyorum yazilanlari okuyum bari 😀
Nil2736 Imasleeper onlar sana yapsın getirsin.bitmio şu sunum pasta börek merakı valla… Bebek görmeye lohusa kadın ziyaretine geliolar bide o halle yemekmi koycan Al kuru pasta en kötü .bi kahve bi kuru pasta koy git. Ne börektir popaçadr uğraşıolıo hala anlamış deilm.
Imasleeper Nil2736 canım bende böyle düşünüyorum ama dilleri sivri canımı bi börek bi pasta için sıkıp bunlara üzülemem bide. Yerim var şükür koyarım buzluğa yesinler gitsinler öyle düşünüyorum valla
Deletedmom_6 Imasleeper gelen misafir getirsin bi zahmet başkası için anamı yoramam kendimde yorulmam benim eşimin aileside tuhaf herşeye laf ederler ama umrumdaa değilll Sendee sall bacım
Nil2736 Imasleeper bu kafada bence naparsan yap hep üzülen sen olursun 😜 Önce kendine değer ver kendine saygı duy. Sen iki pasta börek koymadn die arlandsn laf ederlwrse etsinler Hatta öyle insanlar olsa çevremde özelllllllllikle kuru pasta bile koymam. Kuru kuru kahve yapar geçerim. Moralim ise süper olur..sefam olsun Doğum ziyaretine gelip canını sıkcaklarsa gelmesinler abi. Gelceklersede gram böyle ınsanlar için kılımı kıpırdartmam
Imasleeper ElifT816 yemeğe gelenler için nohut harika fikir, kuru fasulye felan da olur hatta dimi hemen bi yemeği yap ver yanına da pilav tavuk 👌 valla mantıklı
Akira Imasleeper söyleyin eşinize bir fırınla konuşsun ikramlık pide börek tatlı vs yaptırıp getirsin. Bir hafta geleni gideni doyurur. Bir çay yaparsınız yanına bitti gitti. Ona da laf etmezler herhalde. Hatta evinde siparişle yapan hanımlar var, o tip bir şey de yapabilirsiniz.
Imasleeper Akira çok maliyetli olur canım, yerim var deepfreze var evimde. Dolabım da da boş yer var. Zaten doğumu bekliyorum her işimi bitirdim en azından onlarla oyalanırım