Imasleeper Deletedmom727271 maalesef benim eşim böyle bişeyi kabul etmez valla diyorum ya dillerine düşeceğime yorgun düşerim daha iyi 😮💨
Deletedmom727271 Imasleeper canım hala hastalık böyleyken yeni doğan bebeğime kimse gelmesin mümkünse bir tane daha çocuğum var onu da riske atamam. hastalık ne kadar hafiflese de yeni doğmuş bir bebek için hala risk sonuçta. böyle de kafamız rahat en azından mis gibi 😂😂😂
yeniklasor Imasleeper patatesli buzluk böreği,bit kurabiye(1 hafta dayaniyo), yaprak sarması , içli köfte, poğaça ,mozaik pasta aklıma şimdilik gelen bunlar 😊 hemen mikrodalga da isitamasan da borek kurtarıcı yinede bende yapicam inşallah 😊
Imasleeper yeniklasor ayy bunlarda çok mantıklı bit kurabiye ilk defa duydum var mı tarifi aldığın bi yer yada biliyorsan söyler misnnn şimdiden teşekkür ederim ❣️
Imasleeper Demirssmomm var mı bi yerden baktığınız tarif? Ben hiç o poğaça işlerini beceremiyorum aslında bi türlü doğru tarife denk gelemiyorum, elmalı kurabiye de güzel fikir onun içinde tarif alabilirim ❣️🥳
Demirssmomm Imasleeper https://resimyukle.io/r/K9zpdzf8Q4 Elmalı kurabiye. Pişirmeyeceksem Bir tepsiye yağlı kapıt seriyorum, üzerine kurabiyeleri sıralıyorum ve buzluğa öylece atıyorum. 3 saat sonra falan donmuş oluyor, donan kurabiyeleride kilitli saklama poşetlerine koyuyorum, pişircem zaman isteğim kadar çıkarıp pişiriyorum
Demirssmomm Imasleeper https://www.nefisyemektarifleri.com/dereotlu-pogaca/nyt-amp/ Buda poğaça tarifi. İnternetten bakıyorum. Aynı şekilde yağlı kağıt serip buzlukta 3 saat kadar bekleyip sonra kilitli poşete koyuyorum, pişircem zaman çıkarıp yumurtasını sürüp fırınlıyorum.
Mtzkuzum Imasleeper zaten gelecek olan yabancı olmayacaktır ya gelip yapacak yada gelince laf yapmayacak yada hiç gelmeyecek
Imasleeper Mtzkuzum keşke dediğin gibi olsa ama maalesef canım maalesef nasıl bir yerdeyim ahh ah 🤦♀️
Imasleeper Deletedmom727271 evi bırak, hastaneye gelicem haberin olsun diyenler var bacım ne edeyim ki
Sbm050421 Imasleeper ayy yanlış anlamayın ama misafir de şöyle bir durumda 💩 yesin , hem doğum yapıcam hem de misafirin midesini mi düşünücem kimse kusura bakmasın
Imasleeper Cananyildiz şerbetli tatlı mesela şekerpare olabilir mi?? Güzel olur mu ki 🥴 parfe de olabilir sıcak olacak zaten o günlere iyi olur çook teşekkürler fikir için 🤩
Cananyildiz Imasleeper ben oluyor diye biliyorum görmüştüm. Şerbet sıcak olacak tatlıda buzu çözülmüş oda sıcaklığında. Rica ederim kolay gelsin hayırlı doğumlar 🥰
Fatos91 Imasleeper ayy boşverin sizin sağlığınız önemli bence gelirken elleri boş gelmesinler o zaman sizde onları laf edin normal zaman mı bu mu kimseye bir şey hazırlayamam kusıra bakmasınlar
Imasleeper Bebeklerselam54 söyleyim gelip moralini bozacaklar ayy ne kadar şişmişsin ayy sütün mü yetmiyo bla blaaa… ben yapacam ki yiyip ağızlarını tıkasınlar konusacak zamanları kalmasın ahahhaha
Bebek-C Ben de börek filan yapıp atayım diyorum. Annem de hakanlarla beraber mantı yapacak. Ben misafirden ziyade kendimiz için de bir şeyler yapıp atmak istiyorum pratik olsun çocukla beraber yemek yapmakla uğraşmayım diye. Yoksa misafir geleceği zaman kayınvalidem filan da yapar bir şeyler. Tatlı olarak Elmalı turta filan yapıp atabilirsiniz buzluğa ya da kurabiye hamuru yapıp rulo şeklinde atın pişireceğiniz zaman buzu çözülmeden dilimleyip tepsiye dizin ve pişirin. Çok pratik oluyor.
Imasleeper Bebek-C o zaman fikirler birebir aynı gidiyo Mantı, börek, kıymalı pide, vs şeklinde yapabilirim rulo şeklinde kurabiyede çook mantıklıymışş
yeniklasor Imasleeper Instagrama nurcankayya yaz nurcan kaya diye cikicak karşına onun 8. Gönderisi 😊 ben ilk defa yaptim bayıldım çayın yanına çok güzel gidiyo çok da pratik denemelisin 😊
Deletedmom_110 Imasleeper kimin ne dediği neden bu kadar umrunda şahsen ben dillerine düşmeyim aman bişey demesinler diye hiç kendimi yormam kimse benden kıymetli değil ayrıca lohusa veya bebekli bir kadindan nasıl böyle bir beklentileri olabiliyo yemek yeme için mi geliyolar
Sinem-123 Deletedmom_110 bende aynı kafadayım millet hiç susmaz zaten hep konuşur herşeye bi yorumları vardır kimseye yaranmak zorunda değiliz
Deletedmom727271 Imasleeper ciddi mi hastane nasıl peki mesela benim doğum yapacağım hastane ziyaretçi almıyor o konuda da kafa rahat benim. almayınca mecbur giremezler tabi
Zelihaemir Imasleeper ay cidden bunu mu düşündünüz 😳 canınıza yazık boşverin gelen eli boş gelmesin bir zahmet doğum yapan kadının yanına gidiyorlar 🤦🏻♀️ Ama çok sonradan gelirlerse siz kendinizi toparladığınız zaman falan onu bilemem buzluk işi kurtarıcı olabilir evet
Imasleeper Zelihaemir zaten Ramazana denk geliyor doğumum 9 gün sonra 40. Haftadayım ama akşam çayına bile gelebilirler, e geldiklernde de en azından tatlı bekleyecekler… ya da ramazandan sonra geldiklerinde de yemekli gelecekler o zamanda annem gitmiş olacak ben bebeğime mi bakayım yemek mi çıkarayım bilemem ki belki bebeğim kolik ağlayan bir bebek olacak her ihtimali baz almam lazım :(
Wonderful_mom Imasleeper bence hic kendini yorup birşey yapma . Gelen de bir kuru çay içip gitsin bir zahmet lohusa evinden kimse hizmet beklemesin…🙄🙄