Deletedmom_110 _Minikbaby26_ 25 haftalığım bende de çok oluyor o akıntı yani sürekli oluyo özellikle ilişki sonrası daha çok oluyor
Muallime_97 Anneyimmutluyumm26 çok su içiyorum idrara çok çıkmamın sebebi o diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi akinti kokulu oluyor bir de ıdrar yaparken ağrı oluyor yani bi baskı hissediyorum ben doktora gidince söyleyeceğim
Muallime_97 _Minikbaby26_ Yok.hayır ona dikkat ettim yanma değil sadece baskı oluyor o da bebekten mi kaynaklı bilmiyorum ama. Enfeksiyon için akintinin rengi önemli diye duymuştum
handeozt8 Muallime_97 ya canım tam merak ettiğim bir konuya değinmişsin benim idrarım geliyor tuvalete giderken karın alt kısmımda ağrı oluyor sanki yukarıdan bir şey bastırıyor tuvaletimi yapınca geçiyor normal mi bu yani sende de bu mu var
Muallime_97 handeozt8 evet maalesef kasıklarımda oluyor daha çok bitince de ağrı kesiliyor benim.yeni yeni olmaya başladı önceki haftalarda yoktu
handeozt8 Muallime_97 aynen bende de 2 haftadır belki vardır idrar yolu enfeksiyonu filan mı acaba ya 😑😑😑😑😑
Muallime_97 handeozt8 ben de ondan korkuyorum çarşamba randevum var doktora söyleyeceğim inşAllah yoktur