Yumakeller Kızlar en temiz ıslak mendil ve en iyi pişik önleyici Krem lazım bana lütfen tecrübe edeniniz var ise çok memnun kalırım 😔
OzgeSvr Yumakeller ıslak mendil 1,5 sene kullanmadım bebek temizleme pamuğu ve su kullandım pişik kremi bepanthol baby kullandım
turefb Yumakeller ıslak mendili sleepy natural yenidoğan aldım, pişik önleyici krem de sebamed. Henüz kullanmadım ama yorumları baya iyiydi 😅
HGulsah Yumakeller 2 Oglum var ikisinde de kullandım pişik olmadılar biri 11 digerı 9 yaşında o yüzden bütün ürünleri sebamed aldım Konak da yapmıyor şampuanı
Yumakeller HGulsah çok teşekkür ederim çok. Kötü pişik oldu kanıyor ağlıyor bende onla ağlıyorum şaşırdım kaldım 😢
HGulsah Yumakeller Ayy kıyamam pişik olduysa sudocrem cok iyi gelıyor.Ama önleyici bariyer olarak her defasında hangi kremi alacaksan onu sür bide iyileşene kadar yıka poposunu ıslak mendil de saf sulu olanı bile sürme acıtır 💜
HGulsah Yumakeller birde eczacı bir arkadaşım var sarı kantaron yağı demişti kanayan pişige iyi gelirmiş sabah eczaneyi ara bir sor istersen cok geçmiş olsun ya içim acıdı resmen keşke benım popom acısa kıyamam ona
OzgeSvr Yumakeller kanayan pişik olmuştu benim kızım da cildiyeye götürmüştüm poposunu yıkayıp sarı coresatin+fito eşit oranda sürüyordum üç günde toparlamıştı
Yumakeller HGulsah oturdum uyuttum ağlıyorum hep acı çekiyor şuan fito falan sürüyorum ama yok nafile çok zormus ya psikolojisini etkiler diye korkuyorum . Çok sağol 🥺🥺🥺🥺