Sevvvv41 Kızlar merhaba 12+5 teyim midem için gaviscon kulllanıyorum sorun olmaz değil mi yanı doktora kullanıyorum dedim kullanma filan demedi
Ceress Sevvvv41 bende kullanıyorum doktorum gaviscon yada rennie duo şurup dedi gavlscon vardı elimde midem rahatsız oldukça içiyorum hiçbir sorun yaşamadım
Limonzeytin Sevvvv41 Gebelkte gaviskon kullanılır evet. Benım doktorlar ilk 3ay sık dişini demişlerdi kullanma diye kullanmadm. Taze nane yaprağı koparp yedim 4.5dal yanmaya iyi geldi.
Tomurcukanasi Sevvvv41 canım ben çok kustuğum için 5. Haftalığımdan beri kullanıyorum mecbur. Doktor iki iki yazıyor hatta. Sen yine gidince sor da sormak adettendir diye. Ama bi zararı yok olsa bize önermezdi.
Iambet Ben bir süre gavisconun tabletini kullanmıştım sağlık ocağındaki hemşire içerisinde alüminyum fazla diyince içime kurt düştü doktoruma danıştım rennieye tablete döndüm.
Dlr48 Banada doktorum gunde dort kez içebilirsin dedi ben genelde aksamları yatarken ballı sıcak süt içtim oda cok ıyı geldi hem yanmayı aldı hem gece miğde kazınmalRımı aldı
Sevvvv41 Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için🥰🥰önümüzdeki hafta kontrolum var sorarım bide belki cinsiyeti öğrenirim😍😍