Kucugm1122 Bayanlar aranızda Instagram da cinsiyet tahmini yaptıranlar var mı acaba doğru çıkan veya yanılma olan var mı
Melikeex Kucugm1122 kuzum dogum tarihini ay gun yıl olarak at aynı sekılde son adet tarihini de ben bakıyım bende ve arkadasım da dogru cıktı
Esenztrk Kucugm1122 kızımda aşırı merak etmiştim hatta salak gibi 30 tl verip baktırmıştım erkek dedi %90 ama benim kızım oldu 😂 inanmamak gerek tecrübe edip öğrendim
Kucugm1122 Kizilkafaa bende bekleme taraftarıyım ama insan merakta kalınca ne yapacağını şaşırıyor 😄 sizde mi oldu yanılma
Kucugm1122 Kizilkafaa bide sürekli tutanları paylaşıyorlar ondan herhalde aklım gitti yaptırmaya demekki yanılmaları da yüksek
Melikeex eslemesila tabıkı dogum tarihinizi gun ay yıl seklinde atın aynı sekılde son adet tarıhınızıde bakıyım
Kucugm1122 Melikeex yaa yanılmış olmanı dilerim ama hayırlısı canım benim 😅 çok teşekkür ederim 🌹bir oğluşum var çünkü
Zehra2412 Melikeex rica etsem bana sa bakar mısınız 24.07.1997 doğum tarihi 5 ekim son adet şimdiden teşekkür ederim 🥰🥰
Aysll33 Melikeex bnde isterim 🥺 17.01.1992 Son adet tarihimin ilk günüde 18 Şubat lutfennnn bnde öğrenmek istiyorum ☺️
Annecik02 Melikeex Melikeex tamam o zaman 😁bana da bakar mısın sırf meraktan doğru çıkacak mı çok merak ettim 😁😂. Son adet 30.09.2021 Doğum tarihi 12.05.1997
Melikeex Kucugm1122 o kadar yaptım yanıldıgım olmadı hıc ama umarım bu sefer yanılmısımdır 😊 saglıklı olsun da cinsiyet hıc onemlı degil ❣️
[silindi] Melikeex 21.04.1999 doğum tarihi 23 ocak son adet tarihi bana da bakabilir misiniz lütfen 🙏☺