user124578 elfkara hareketlerinden anlıyorsun canım benim ilkinde hep yan duruyordu 34 haftalıkken bas asagı dondu ve tekmeleri mideme geliyordu oyle olunca anlamıştı. Bunda da aynısı oldu 28 haftalıkken ve doktorda evet bas asagı dönmüş dedi ama 10 gün sonra gittim bu defa kafa yukarı çıkmış onda da az çok anladım cunku bası mideme baskı yapıyor tekmeleri kasıgımda oluyordu şimdi 32 haftalıgız yine yan duruyor sanırım cunku hep iki yandan geliyor tekmeler arada kasıgımın kenarına denk geliyor filan ama dediğim gibi anlarsın
Smyye1B elfkara Haftalığım 2-3 Haftadır tekmeleri daha çok mideme doğru doktor başının aşağıda olduğunu söyledi kontrolde 😇
bussraozturk elfkara 31+6 da çok fazla bel ağrısı oldu çok korktum doktora gitmeyi düşündüm bekledim geçmedi uzandım geçmedi akşama kadar sürdü beni mahvetti meğerse o gün bebeğim dönmüş 2 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum baş aşağı olduğu söyledi zaten o günden sonra hareketlerini hep farklı yerde hissettim
Nargiza97 Döndükten sonra göğüs altından ayak tekmeleri oldu sık sık ben o an anladım döndüğünü, bide aşşaya doğru basınç oluyoroturup kalktığında, bazılarında daha sola yattığında da tekmeler ordan gelebiliyor
emirem24 Nargiza97 hissettiğiniz ayak olma ihtimali sıfır çünkü bebek anne karnında ayakları neredeyse kafasında olscak şekilde toplu duruyor😌 hissettiğiniz poposudur bende cok fazla kaburgamda hissediyorum göğüs altı ve her doktora gittiğimde orda popo olduğunu söylüyor😌 ( ultrason fotosunda basının yanında ayağı var )
elfkara 31.haftamdayim galiba benimki de yan duruyor cunku gece uyurken saga sola yattigim da boyle sag tarafimda bi aci hissediyorum anlik 😬🤪 user124578
ozlemm58 Bende aynı şeyi merak ediyorum onu yazmayı düşünüyordum hatta 31+4 olduk tekmeler hala aşağıda iki gündür çok hareketli ve yatay konumda duruyor gibi hissediyorum göbek hizamda topaklanma oluyor başıdır herhalde diye düşünüyorum eğer tekmeler yukarı çıkmazsa normal doğum yapamaz mıyız 😔
Deletedmom727271 İlk hamileliğim de 32.haftada aşırı derece de yalancı sancı yaşadım hatta doğuruyorum sandım. meğerse bebek dönmüş 😅 ama herkes de böyle mi bilmiyorum tabi
Rabiaugur Bende bazen gögüs altımda hissediyorum hareketlerini ama genelde sağ ve sol iki yandan aynı anda vuruyor bu çok oluyor bende anlayamıyorum hangi pozisyonda oldugunu çarşamba günü doktora gidicem bakalım doğum pozisyonu almış mı bebek merak ediyorum bu arada 30+3 üm
Neslikra06 ipekveatlas zyrtec 10 mg ilacın gebelikte bi zararı var mı acaba onu soracaktım alerjik kaşıntı için 36+2 yim de yutsam sorun olur mu
ipekveatlas Neslikra06 normalde kullanabilirsin evet alerji ilacı ama doktorununda bilgisi olsun canım. uyku yapar bu arada