Berenibeklerken BUSRAMSAMETM 26 haftalığım hala devam doğuma kadar da kullanıcam büyük ihtimal rahim ağzı kısalığı var çünkü
SecilM BUSRAMSAMETM 14 haftaya kadar kullanmıştım. Durumunuza göre doktorunuz zamanını belirler zaten ☺️
Limonzeytin BUSRAMSAMETM Ben 16 da bırakacakken aniden kanamam oldu devam ettirdi şuan 21 oldum 5tane kaldı bi daha naspse bırakıcam riskli durumum olnca devam ettrmşti. Baştan beri kullanıyodum.
Elif13t BUSRAMSAMETM babada dün verdi doktor kasık agrılarım var diye 16+5 haftalıgız ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum. Fitili yapmak zor acıyo yaparken inşallah bıraktırır en yakın zamanda.
BUSRAMSAMETM Gerçekten zorlanıyor insan Allah günah yazmasın da ama sağlıklı saatli uzun ömürlü olsunlarda onada razıyım
pnremr22 Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kahverengi lekelenmem olmuştu o zaman verdi doktor 1 hafta kadar kullandım bir daha kullanmadım. 😊
Yasemibrahim BUSRAMSAMETM kızım 35 hafta 1 günlük dogmuş tu simdi bebegim 12 haftalık erken dogum riskine karşı doguma kadar kullancam suan akşam 1 tane kullanıyorum 16 uncu haftadan sonra 2 tane kullancam
Ays_cskn BUSRAMSAMETM 14 + 1 om bende lekelenmen kesilene kadar kullan dedi doktorum ama kesildigide yok malesef