Busraquner Kızlar önerebiliceğiniz güzel lohusa takımları var mı arayış içindeyim ama elbise türü istemiyorum alt üst sabahlık şeklinde
Edadrmz Busraquner canım bana lohusa takımları gereksiz pahalı geldiği için önden düğmeli pijama takımlrından aldım ben 1 beden büyük . Lcw , süven , pentide çok güzel modeller var
okuyor Busraquner ben bu takımı aldım https://ty.gl/r1ml6004t1 Üzerine de dagi marka lacivert sabahlık aldım.
Askiletotomsu edardmsrr ben güzel alımlı modern pijamalara bakıyorum Lohusa takımı başlığı altında aramıyorum da
Busraquner edardmsrr kesinlikle çok uçuk rakamlar var ama ben uygun fiyatlı link gelirse almayı düşünürüm yoksa bi pijamaya 400/500 tl gereksiz benim içinde
Busraquner Edadrmz aldım canım bende lcw dan iki takım düğmeli çok güZel ama bi tane tam takım istiyorum arayışım o yüzden 🥰
Edadrmz Busraquner bende ordan almıştım 😊 çekim içinde trendyoldan beyaz kısa kollulu bi gecelik aldım üstünede evdeki beyaz sabahlığımı giyicem terlik taç klasik😂
Mavistez Busraquner Benim 3.dogum olcak bunu aldım bitanede evde var bide krem sabahlık var zaten. Lohusa takımı istemedim doğumdan sonra göbek gidiyor zaten boşuna bol bol giymeye gerek yok diye düşündüm diğer gebeliklerimde de böyle normal pijama takımı aldım.
Mutluhatun Busraquner Bu tam takımı dolap uygulamasından 100 liraya aldım etiketi bile üstündeydi ben çıkardım Bu şekilde şansınızı deneyebilirsiniz öyle çok giyilen ürünler olmuyor zaten
Busraquner Nurse2121 daha belli değil ama zaten alt pijamalar yüksek bel oluyo rahatsız etmez diye düşğnüyorum