cgnduru dentin biz 5. Aya girdik ama cinsiyeti hala bilmiyoruz 😀 erkek olursa Çağan Ege Kenan Selim Rüzgar Asil Deva Bunlar aklıma geliyor şimdilik 😀
aylinpalaa dentin cuma detaylıda cinsiyetimiz kesinleşecek. Eğer erkekse doktorumun tahmin ettiği gibi, Metehan olacak ismi😇
Bayancorek dentin Rutkay Demir Gediz Deniz Baturalp 🌸 bizimde erkek ama henüz düşünmedim net olarak. 🤗
dentin tupbebekannesi123 Atlas ismini beğeniyorum son zamanlarda da baya sık karşılaşıyorum sadece anlamı da manevi olarak güçlü bir isim olmasını da istediğimden sıcak bakamadık 💐 sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 💐💐
dentin Mutluhatun kaynımın adı Ümit, o Umut ismine ipotek koydurdu sakın koymayacaksınız diye 😂 sağlıkla kucağınıza alın 💐
Aylinbzky34 dentin deniz Toprak Ekin Kuzey Ayaz Çağdaş Eren Yiğit Uraz Göktuğ Gökdeniz 😅 bizde kararsızız ama henüz cinsiyette belli değil haftaya öğreneceğiz İnşAllah 🙏🏻
Bayancorek dentin Amiin cümlemiz sağlıkla kavuşalım inşallah. 🌸🤗 hep aynı isimler görmekten çok sıkıldım biraz farklı olsun istiyorum 😥