Zeynepylmz06 nurcan_26g
Kadın doğum Devlet hastanesinde doğum yaptım. perşembe akşamı iftardan sonra hafif hafif sancım vardı adet sancısı ya da üşütünce giren sancılarım gibi gece sancılar devam etti ve nişanım geldi (sarımsı yeşilimsiydi rengi)sabahına zaten doktorda randevum vardı gidince söyledim doktorum doğum yakın inşallah gününü bekler falan dedi sancın artarsa suyun kanamam vs olursa gel acile demişti eve geçtim gün içerisinde az az sancılar geldi gitti iftardan sonra sancılar biraz arttı gece yine devam etti sonra baktım sanki sıklaşıyor ve hafif daha şiddetli olmaya başladı dk tuttum 15 dk da bir gibiydi
Duşa girdim valize son konulacakları aldım bizimkileri uyandırdım geçtik hastaneye acile saat 04.10 da nst ye soktular hafif sancılar çıktı açıklığıkontrol ettiler 1cmmiş pazartesini bekler mi acaba seni rahatlatsın diyerek bi serum verdiler sancılar kesilsin diye serumdan sonra işte tekrar açıklık kontrolü nst derken yok dediler seninki beklemeyecek doğum servisine gönderdiler nöbetçi doktor muayene etti tekrar açıklığa baktı doğum başlamış bugün sezaryene girmen lazım dedi (kendi doktorum hastane dışında toplantıdaymış nöbetçiyle girdim )
Sezaryen işlemlerini başlattılar 09.15 gibi beni aldılar 09.43 de kızım doğmuş 🥰🥲 spinal olmak istediğimi söyledim doktor ekip falan çok şaşırdılar böyle direk isteyen çok az oluyormuş ne güzel sen böyle istiyorsun falan dediler bizim kız kakasını yapmış küvöze aldılar benim ameliyat bitince odaya geçtim 11.30 gibiydi beş dakika sonra kızım da geldi
38+5 de 3300 kg,48 cm doğdu 😊
Ameliyattan sonra altı saat müşahade odasında kaldım sonra kendi odama yürüyerek geçtim
Yatmaktan o kadar sıkılmştım ki artık geceden beri kalkayım yeter diye bekliyordum hemşirelik desteğiyle kalktım ufak bi zorlanma oldu ama anlatıldığı gibi çok zor değildi.
Sıvı tüketmeye izin verdiklerinde kayısı suyu çorba granül kahve tükettim baş ağrım falan hiç olmadı
Bebeğim ters ve kafası geriye yatık olduğu için kaburgama bastırarak almışlar oram çok acıyordu nefesimi kesiyordu uzanınca o yüzden sezaryen acısı hiç korkulacak gibi değil.