35lavanta Emine003 Bizde risk misk yok canım vallaha ama baya bildiğin kankayız 😂😂 İlk hamileliğimde hiç birlikte olmamıştık eşim aşırı korkuyordu bunda yine 2-3 kere oldu ama sonra eşim yine çok korktu bebeğe değcepini düşünüyo ne desem boş anlamıyoda aman zaten gram isteğim yok benimde işime geliyo 😂😂😂😂 Ama en azından geleceğimizi riske atmamak için bu tarz eylemlerden uzak duruyorum 🤪🤪😂😂
Emine003 35lavanta 🤣🤣🤣🤣 yaa Allah’tan benimde isteğim yok ona seviniyorum valla 🙈🙈 kız daha 30 haftalığım birde bunun 40 çıkması felan var o zamana kadar kalmaz inşallah 😂😂valla benim eşimde sevmez çünkü 🤭🤭
Melike464860 Emine003 koku felan kalmadı o konuda dahat ol bende ister istemez tedirgin oldum ama uzun süreli kınalı tutmadığın için kokusu işlemiyor en fazla bı duşla koku gidiyor öyle elde yaktığmiz kına kadar kokmuyor kısa tuttuğumuz için.
Kuzuannesi Emine003 bebek oradaki kokuyla memeye bağlanıyor. Bu kadar meme ucu sorununuz varsa lansinohun önleyicisini alın, garmaston pomat göğüs yarası için tedavi ediyor, lahanayı bile göğüse bağlayınca geçiriyor. Bebeğinizin size bağlanmasını engellemeyin
Emine003 Kuzuannesi canım ben daha 30 haftalığım bebek doğana kadar koku kalmaz diye düşünüyorum çok duydum etrafımdaki kişilerde de o yüzden paylaşmak istedim hani kimseyi zorlamak etmem ben sadece duydum söyledim kesin işe yarar da demiyorum ilk oğlumda çok şeyler denedim işe yaramadı belki yararsa diye denemek istedim herkesin kendi isteğine bağlı ben kimseyi hani zorlamiyorum
Tomrishatun 35lavanta valla bende nefret edenlerdenim kendime bile kina gecesi yapmadım sırf o saçma adeti yaparlar diye küçükken bahanem elime yakmıştır bir tiksindim camasir sularıyla ellerimi yıkadım o gün bugündür ailemde biri dahil yakmaz görürsem yemek bile yemiyorum o kişinin ellerinden. Valla bebek kokuyu algilarmi bilemem
Deletedmom_35 Tomrishatun saçma adet ne yav. Tam sevmiyorsun anlıyorum herkes sevmek zorunda değil ama en azından böyle Güzel bir adete saçma deme
Deletedmom_35 Tomrishatun burda herkes istediği insana yorum yapma hakkına sahip yoksa yorum yap seçeneği olmazdi. Sacm bir adet deyince cevap verdim sana mı soracaktım 😅
Emine003 gorky inan canım bilmiyorum ki hem çok kokacağını düşünmüyorum hani daha çok hafta varya bebek doğana kadar geçer 30 haftalığım 🤗
yyagmurrsenn Emine003 daha neler görebilirim insanların mantıksızca yaptığı diye düşünüyorum, bu sondur diyorum ı ıh bitmiyor :) Allah aşkına yapmayın
Emine003 yyagmurrsenn canım çok kişi denemiş faydasını görmüş belki bende görürüm diye düşündüm kına kötü bişey değil ki
gorky Emine003 Anneannem eline yakardı da kokusu gelirdi şu an hatırladım o yüzden bunu koku alana sormak lazım 😁
yyagmurrsenn Emine003 değil ama bunun için gögüs kalkanları, özel kremler, balmlar gümüşler var.. kına çok itici. İnşAllah zarar vermez gögüsten emilim alerji ve gögüs ucunda döküntüye sebep olabilir. Fazlaca da itici 🙈
Emine003 yyagmurrsenn inan canım çok kremler kullandım gümüş kapağı bilmiyodum ama iyi gelmedi kremler sonra yağlar felan kullandım hindistan cevizi yağı felan ama gerçekten çok kötüydü göğüslerim insan acı çekince böyle bişey de duyunca denemek istiyo yani en azından ben 🙈 kabul ediyorum itici olduğunu bana ilk hamileligimde de dediler yapmadım o acıları çekince deniyim dedim 🤭😅 gümüş kapağı dediğim gibi bilmiyodum