Oyku3005 34+2 haftalık hamileyim 33+6da gittiğimde bebek doğum kanalına girmişti şimdi bel ağrım bide karnıma ağrılar giriyor. Doğum olduğunu nasıl alıcam neye benziyor?
Sibel_l3 Oyku3005 bende 34+2yim adet sancısı gibi ağrılarım oluyor çoğaldı, ama geçiyor kendiliğinden bende merak ediyorum nasıl olduğunu ….
Leylasiva21 Oyku3005 bende 34 haftalık hamileyim ayni belirtiler bugün gittim nst sancı cikmadi. Bilmiyorum hatta hafif ic camasirim bile islandi bilemiyorum ki
Sibel_l3 Leylasiva21 ya benimde akıntılar çoğaldı doktora yazdım sarı ve yeşil olmadığı sürece normal dedi, doğum yaklaşıyor dedi
Sibel_l3 Leylasiva21 yani okuduğum kadarı ile sızıntı şeklinde de su geliyormuş istem dışı yani akıyormus bilemedim ki doktorunuza yazın bir isterseniz
Sibel_l3 Leylasiva21 o zaman normaldir vücut kendini hazırlıyor, ben çok yürüyünce de ıslaklık çok oluyor
Sibel_l3 Oyku3005 valla ya su gelir, ya Nişan gelir, yada sancı 😂 ama erken şuan zamanlarinda gelsinlerde, yalancı kasılmalar sancılar çok olur daha eminim , yeterki geçici olsun, geçmeyen ağrılardan korkulur asıl
Nilist Bende yorulunca hemen karın ve kasıkta ağrı hissediyorum ama dinlenince geçiyor. Birde ayaktayken sürekli bir karnımın alt kısmında ağırlık oluyor. Geçen hafta doğum pozisyonunuda aldı. Bebeğimin hareketleri gayet iyi, kanama, akıntı ya da sürekli devam eden bir ağrımda yok. Normal olduğunu düşünüyorumz