Leylasiva21 Misssitare 24 haftaya kadar 6 kilo verdim 34 haftalık hamileyim 3 kilo aldim sadece doktor iyi diyo bebek iyiyse sorun yok
Tazeanne0134 Misssitare canım ben ilk gebeliğim de 6 aydan sonra kilo almaya başlamıştım korkma sorun olmaz
zehraaaktas Misssitare 13 14. Haftaya kadar 5 6 kilo kadar verdim sonra da 4 kilo aldım doktor iyi diyo problem yokmuş
Seyma_ck Misssitare gayet normal herkesin bünyesi farklı 18.haftaya kadar kilo almadım verdim aksine ben de sizin gibi garipsiyordum.Sonra bir almaya başladım durdur durdurabilirsen🤭35+2 deyim 55 le hamile kalmıştım 67 yım şu an doğuma kadar daha neler olacak bakalım😊
Denizovski Misssitare 17 haftalık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım 55 kiloyum şuan😅 doktorum sorun yok dedi bebeğin gelişimi iyiyse sorun yapmayın. Genelde son aylarda kilo çok alınıyormuş.
Senemturan Misssitare hamileligmn basinda 6 7 kilo verdm 27+6yim 3 4 kilo almsm sadece doktorada sormustm yediklerin cocuga gidiyo dedi son aylara dogru biraz daha alirsn ddi
miracle87 Ne güzel valla bende yarın 15.hafta olucam 10kg aldım aslında abur cubur sağlıksız her şey yemeyi bıraktım sigarayı bıraktım hamur işi yok yani düzenli besleniyorum diye mi bilmiyorum kilo almayanlara seviniyorum ama kendime de üzülüyorum 😪
Misssitare miracle87 normalde de kilo alamayan biriyim malesef🙈 genelde aa ne kadar zayıfsın yorumları alır bende buna üzülürüm. Aynı durumdayız aslında. Önemli olan sağlık üzülmemek gerek aslında
cgnduru Misssitare normal canım yakında karnın buyudukce alirsin bende bu hafta 5. Ayima girdim hala hamile kaldığım kilodan eksigim ve karnim büyümeye başladı baya baya ❤❤ böyle daha iyi 6.7.8.9. Ayda alırız 😀
Seyma_ck Misssitare Alırsınız illaki merak etmeyin daha başındasınız hele 7.ay bittikten sonra öyle bir iştah açılıyorki almamak mümkün değil😇
Gzm-- Misssitare gayet normal kimisi veriyor bile.bende 24 e kadar 2 kg falan almıştım sonra hizlaniyor🤦♀️
Selindora Misssitare ben 7,5 aylığım.1 buçuk kilo aldım sadece. Bebeğin gelişimi gayet normal. Sen kendi kilona değil doktorun söylediği bebeğin kilosunu takip et. İnşallah almazsın.
Misssitare Cansugamze_ bende 50 kilodayım🤷♀️🙈 çok zayıfsın yorumlarından sıkıldım ama napalım🥲 sağlık olsun