pelinnnnn Merhabalar, İsteğe bağlı önceden planlanan sezeryan doğum yapan arkadaşlar, doğum tarihinize doktorunuzla kaçıncı haftanızda karar verdiniz?
Eliiifbasar pelinnnnn Eğer bebeğin durumunda bir sıkıntı yoksa 39. Haftada alinmasi gerektiğini biliyorum. Doktorumla öyle karar verdik. 1 gun bile anne karninda kalmasi bebeğin yararınaymis 🤗
dili Ben şuan normalde 30 haftalık gebeyim ama geç ovulosyon sebebi ile 28+5gözüküyorum dün doktor kontrolümde hep 18 kasım gözüken doğumum 25 ine ertelendi az çok belli oluyor bu haftalarda
Eliiifbasar dili Son haftalarda netleşiyor ama suan anca tahmin edebilir, 37. Ve 38. Haftadan sonra netleşiyor dediğim gibi erken dogum riski yoksa.
pelinnnnn Eliiifbasar Bende aylardır geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu var, erken doğumu da ciddi ölçüde tetikleyebiliyormuş o yüzden merak içindeyim bende ne zaman olur diye...
Eliiifbasar pelinnnnn Cok geçmiş olsun, insallah bebeginize vaktinde kavuşursunuz olumsuz düşünmeyin🤗 Bol su tüketin enfeksiyonu atmada yardımcı olabilir.