Jadeksc Afro-dit bol bol su, şekersiz kompostolar özellikle kuru dut kompostosu, pekmez, rezene çayı vs.. yani genelde sıvı şeyler
alcang Afro-dit bol bol su içtim. Humana steel tea baya işe yarıyo. Birde ocean mummy multivitamin aldım oda baya güzel süt yaptı
mucizebebekkkkk Afro-dit bol bol su ictim anne cayi var o cok iyi gelmisti kurutulmuş ısırgan otu çayı birde
gamzosgamzos Afro-dit ben elimde su şisesi ile dolaşıyorum resmen 3 4 litre su iciyorum rezene dut kurusu incir kurusu havuc dereotu kıvırcık ıspanak bulgur tahin helvası tahinpekmez sekersiz komposto yulaf hurma cok guzel sut yapıyor
Duygudikicidkc Afro-dit bebeği olan bir arkadaşım önerdi canım 1 su bardağı süt laktozsuz Yarım muz 2 yemek kaşıqı yulaf ezmesi 1 yemek kaşıqı karadut 1 yemek kaşıqı tahin helvası Doquma yakın blendar yap iç canım doqumdan sonra deqil önce başla
minikask35 Afro-dit bol su ,rezene , bulgur , yulaf , tahin bunlar bende baya işe yarıyor bide doğumdan sonra humana stel içmiştim oda ise yaramıştı ama çok gerek kalmadı artık çok şükür yetiyo. Bestlak aldım bende işe yaramadi😊
suscarparimm Afro-dit Bol su tüketin, anason rezene ve kimyon çayı, bulgur pilavı, soğan, her yemeğin içine kimyon atardım hem gazı alsın hem süt yapsın diye, baklagil familyası
MnksT suscarparimm bişey sorcaktım. Soğanın tazesi için gaz yapıyo diye duymuştum doğrumu acaba. Siz hangisini tüketiyosunuz kurusunu mu tazesini mi
filtrekahve En ama en önemlisi stresten uzak dur… Çok zor biliyorum ama kendine vakit ayırmaya çalış günde 10 dk da olsa kendinle basbasa kal. Bol su iç. Uyuyabildigin kadar uyu. 🌺🌼
35lavanta Afro-dit 3 yemek kaşığı kuru dutu 2.5-3 su bardağı suda kaynat kaynayınca altını kıs bir 5 dakika daha kaynat ılınınca iç yiyebilirsen tanelerinide ye ben hergün bunu taze taze yapıp içiyordum hem çok şifalı hem bende bayaaaa süt yapmıştı kesinlikle tavsiye ederim 1 hafta düzenli yap fark eder inşallah ❤️ Ama tabi yinede en en önemlisi su ve sütüne güvenmen hep olumlu ol imkansız biliyorım ama uyuyo dinlenebilirsen oda çok güzel sütün dolmasını sağlıyor
suscarparimm MnksT Kurusunuda tükettim tazesinide bir sorun yaşamadım ben hatta hiç bi üründe sorun yaşamadım kızım çok şükür öyle gazlı bi bebek değildi herşey yedim